fbpx

Deception album promo – репортаж

Обещахме ви да избухнем в Борисовата градина и тази година! TRAP FEST SUMMER 2021 е тук! Седем дни от лятото, изпълнени с много музика, танци, цирк и най-вече млади и талантливи изпълнители от Тротоара!

Вторият ден от фестивала – Deception album promo, със сигурност дълго време ще ни навява страхотни спомени! Най-вече за група Deception, които представиха новия си албум “WORLD OF BLIND”.

С невероятен хъс от наша страна и тази на бандите започнахте приготовленията по сцената и успяхме въпреки големите горещини да я подготвим и започнем навреме!

Първи на сцената ни подгряваха боговете от Gods of Ancient. Те направиха своето дебютно участие и грабнаха публиката веднага. (Силно ви препоръчваме да ги чуете, заслужава си!). Пожелаваме им още много музика и концерти занапред!

След тях на сцената заеха своето място момчетата от Engineer of Death, които за пореден път се представиха блестящо и ни отвяха главите. С нетърпение очаквахме да чуем тяхното Hard Core/Groove звучене на живо и да споделим една сцена с тях!

Преди финала на събитието на сцената застанаха титаните от Eufobia, които показаха на младото поколение как се случват нещата и колко трябва да си упорит за да постигнеш целите си. Death и Thrash метълът в Борисовата градина бяха на високо ниво. Не мислим, че е нужно да ви напомняме колко богата история имат, а и какво невероятно шоу оформят чрез мрачната магия на Death метъл звученето си.

И гвоздея на вечерта бяха невероятните Deception, които представиха новия си албум и ни взривиха!

“След дълги творчески нощи, хъс, желание и труд, дебютният ни албум е готов. Каним ви да станете част от историята на групата и да изживеем заедно появата на “WORLD OF BLIND”!” – наистина ще помним дълго и ще слушаме албума с удоволствие!

Още веднъж искаме да благодарим на бандите, които се включиха активно в организацията и подготовката за този невероятен концерт!

Ще го помним с подкрепата, която всички оказахваха един на друг в името на музиката!

Отново на внимание от малки и големи се радваха дървените ни игри, подарък от нашия доброволец – Тео. 

А точно до тях се намираше щандът ни с разноцветните трападжийски тениски, за който отговаряха доброволците – Рали, Силвия, Мария, Маргарита, Катерина и Краси, и смело държаха кутията за дарения, в която всеки можеше на място да подкрепи мисията на Тротоара.

Благодарим на нашите партньори, без които “Музиката е любов” нямаше да изглежда по същия начин!

Столична община за предоставянето на любимата ни сцена “Лятна естрада”. 

Nestle Bulgaria отново застанаха зад нас и осигуриха на всички изпълнители, доброволци и посетители подарък – зърнени закуски, десерт Lion и освежаващо фрапе с карамел! 

За безопасността на посетителите за цялото време на концерта Център за спешна медицинска помощ – София безвъзмездно предоставиха линейки и медицински екип.

И дългогодишните ни партньори, които никога не отказват да подкрепят наша инициатива – Modis Bulgaria, ProTechnica Event и Музикаутор.

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2024 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube