fbpx

Riders on the storm – репортаж

Обещахме ви да избухнем в Борисовата градина и тази година! TRAP FEST SUMMER 2021 е тук! Седем дни от лятото, изпълнени с много музика, танци, цирк и най-вече млади и талантливи изпълнители от Тротоара!

На 14 Август се проведе третото поредно събитие от летния календара на TRAP Fest Summer 2021 – рок концерта “Riders on the storm“.

Заредени с много енергия, сред много шеги и искрено забавление подготвихме сцената за вечерта, на която Марк Левчев даде старт точно в 18:00.

Сцената откриха невероятните момчета от група Endear с парчета от своя пънк рок репертоар.  Надъхани, както винаги, загряха до червено публиката за предстоящата вечер.

След тях сцената взривиха момчетата от група Jackett. Техният супер иновативен прогресив рок звук грабна публиката веднага и накара всяко косъмче по кожата ни да настръхне от удоволствие.

Вечерта продължи с позитивните музиканти от група Cool Den. Техните невероятно забавни и свежи текстове в комбинация с алтернативно-прогресивното рок звучене поддържаха еуфорията на всички.

Преди финала на сцената се качиха нашите приятели от бандата The Lefties, винаги на линия стане ли дума за Тротоара. Бандата, която с наша помощ записа доста от парчетата си за предстоящите им албуми. За нас е удоволствие да сме част от тяхното развитие и да виждаме от първия ред на какво са способни.

След многократни бисове, финал на вечерта сложиха момчетата, дошли от житницата на България – бандата Attaxic. Машините от Добрич разбиха всички с тяхното зверско жужене и накараха публиката да скандира още и още и да не иска вечерта да свършва.

 

Изказваме огромни благодарности на всички групи, които участваха в подготовката и организацията на концерта, раздадоха се до край на сцената и заедно взривиха публиката на Riders on the storm. За пореден път случихме вечер, която всички ще помним дълго.

Отново на внимание от малки и големи се радваха дървените ни игри, подарък от нашия доброволец – Тео. 

А на щандът ни с разноцветните трападжийски тениски този път беше разнообразен с нови изненади – тениски и значки с дизайн на Тротоара, направени с подкрепата на Modis Bulgaria.

Благодарим на доброволците, които отговаряха за него – Лера, Патрик, Боромир, Деница, Вера, Мария, Мирела и Боряна, и смело държаха кутията за дарения, в която всеки можеше на място да подкрепи мисията на Тротоара. За част от снимките, запечатали разтърсващия концерт се погрижи един от доброволците ни, Богдан. Благодарим му за усърдието и прекрасно запечатаните кадри.

Благодарим на нашите партньори, без които “Музиката е любов” нямаше да изглежда по същия начин!

Столична община за предоставянето на любимата ни сцена “Лятна естрада”. 

Nestle Bulgaria отново застанаха зад нас и осигуриха на всички изпълнители, доброволци и посетители подарък – зърнени закуски, десерт Lion и освежаващо фрапе с карамел! 

За безопасността на посетителите за цялото време на концерта Център за спешна медицинска помощ – София безвъзмездно предоставиха линейки и медицински екип.

И дългогодишните ни партньори, които никога не отказват да подкрепят наша инициатива – Modis Bulgaria, ProTechnica Event и Музикаутор.

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2024 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube