fbpx

P2019.06 – TRAP фестивали

Какво?

Планирани са 3 фестивала за 2019 година. Часът на Земята (30.03.2019 в клуб Терминал 1), фестивал на открито под името TRAP Fest Open Air, планиран за юли и най-големият от нашите фествали- TRAP Fest – Приключението 3 – двудневен фестивал планиран за декември (може би 14 и 15 декември)

Начало на програмата: 01.03.2019

Край на програмата: 27.12.2019

Защо?

Целта на инициативата е да използва младежката енергия с цел развиване на важни умения свързани с управлението, участието и организирането на събития като във всяка програма ключова роля имат учениците. Всички събития се организират от ученици под ръководството на Тротоара. С участието си като доброволци, мениджъри, участници, диджеи и други децата научават ценни умения като спазване на срокове, работа в екип и много други.

Освен това фестивалите са един от методите за привличане на спонсори и финансиране. Повечето от тях са с билети (разбира се безплатно за всички притежатели на членски карти на TRAP), а ние търсим големи корпорации и спонсори, които да подкрепят нашата дейност като цяло.

И накрая – това обединява цялата Тротоара и TRAP общност заедно – да работят доброволно, да участват във вдъхновяващи дейности и да се забавляват заедно. И да го покажат на света!

Цели

3000 човека да присъстват общо на трите фестивала

3000 часа доброволческа работа

500 часа доброволно обслужване на външни партньори

200 000 човека достигнати онлайн

Въздействие

Влиянието на тези три фестивала обхваща абсолютно всички области, в които работи Тротоара. Включване на учениците като действащи и управленски сили, включване на обществото, достигане до хората и медиите, научаването на нови умения и изграждане на опит свързан с организацията. Фестивалите са движещата сила на нашата дейност и ключов компонент от нашата работа.

Подход

Основен партньор в тази програма е I CAN TOO Foundation – международна благотворителна организация, посветена на подпомагането на деца със специални нужди. Ние имаме много общи дейности и техните ценности се покриват напълно с ценностите на Тротоара. Привличането на тийнейджъри да помагат на децата с увреждания и да разберат за техните проблеми е от голямо значение във всяко едно общество.

Фестивалите се организират с подкрепата на бизнес и корпоративни партньори. В замяна на възможности за доброволчество за своите служители и реклама на тяхната марка, ние предлагаме спонсорски пакети, необходими за покриване на разходите и бюджетите.

В допълнение към това, има и много други партньори на Тротоара, с които сме работили, или се надяваме да работим – и безкрайни възможности за тийнейджърска доброволческа работа и партньорства.

За всеки 1 час доброволческа работа се предоставя 1 точка за членска карта за TRAP.

Ресурси

Бюджет: наем на TRAP, сметки и организационни разходи

Бюджети за събитията:

TRAP fest Часът на Земята
TRAP fest Open Air
TRAP fest –Приключението 3

Възможности за доброволци

Следните възможности за доброволци са налични:

  1. Разкажете на другите – да споделяте събитието, привличате нови участници и ученици
  2. Връзки с обществеността и контакти с медиите и други организации.
  3. Управление на задачи, доброволци и възможности.
  4. Помогнете ни да с писането на докладите, да събираме снимки и информация и да управляваме Facebook събития и материали на уебсайта през цялата програма.
  5. Организирайте различни фестивални семинари, дейности и пиеси, част от съответната програма.

Допълнителна информация

Тротоара вече е изградила повече от две години опит в организирането на фестивали и тяхната програма. Ето някои факти за 2018 година:

TRAP фест Часът на Земята
Брой проведени събития: 2 (2017, 2018)
Средна посещаемост: 500 души
Местоположение: музикални клубове в София
Дейности: концерти на групи, повишаване на осведомеността

TRAP фест Open Air
Брой проведени събития: 1 (2017)
Средна посещаемост: 800 души
Местоположение: открити клубове, паркове, градско пространство
Дейности: концерти на групи, спорт, художествени семинари, музикални работилници, рециклиране и еко дейности

TRAP фест – Приключението 3
Брой проведени събития: 2 (2017, 2018)
Средна посещаемост: 1200 души
Местоположение: зали за мероприятия с площ най-малко 2000 m2
Дейности: концерти на групи, художествени работилници, музикални семинари, технически семинари, роботика, презентации, проучвания, игри, настолни игри, танци, диджеи, корпоративни презентации и възможности за кариера, рециклиране и еко дейности

Трите вида фестивали са марка на Фондация Тротара и се провеждат всяка година, изграждайки опит и популярност.

Може да прочетете тази публикация и на: Английски

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2024 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube