fbpx

Музиката е любов – репортаж

Обещахме ви да избухнем в Борисовата градина и тази година! TRAP FEST SUMMER 2021 е тук! Седем дни от лятото, изпълнени с много музика, танци, цирк и най-вече млади и талантливи изпълнители от Тротоара!

Ето и какво се случи на първия ден от фестивала, който се състоя под името “Музиката е любов”.

Още от сутринта започна трескавата подготовка и голямото вълнение за откриването на летния фестивал. 

Благодарение на всички доброволци, които се включиха не само на терен, но и в организацията на фестивала, успешно стигнахме до началото на концерта “Музиката е любов”

Първи на сцената излязоха учениците от група “Монолог”, които дойдоха чак от Сливен.

За първи път ги чухме на концерт в Пловдив и веднага ги поканихме. Прекрасно се справиха с кавъри на известни групи като Avenged Sevenfold и Seether.

След тях избухнаха група “Eudaimonia”, които въпреки че не бяха в оригиналния си състав грабнаха публиката със свежите си авторски парчета като “Insights”.

Менфис – Денис Вътов, заедно с Марк за пореден път ни зарадва с таланта си, а за последна песен Денис беше избрал своята авторска “Write your story”.

За финал на сцената излезе Вяра, която за първи път ни зашемети на TRAP Fest през 2017 и от тогава винаги е в списъците ни за изпълнители. Изпя страхотно кавъри на известни парчета с ангелския си глас и определено ни остави безмълвни! 

Отново на внимание от малки и големи се радваха дървените ни игри, подарък от нашия доброволец – Тео. 

А точно до тях се намираше щандът ни с разноцветните трападжийски тениски, за който отговаряха доброволците – Рали, Мина, Рони и Краси, а пък Гери и Силвия смело държаха кутията за дарения, в която всеки можеше на място да подкрепи мисията на Тротоара.

Благодарим на нашите партньори, без които “Музиката е любов” нямаше да изглежда по същия начин!

Столична община за предоставянето на любимата ни сцена “Лятна естрада”. 

Nestle Bulgaria отново застанаха зад нас и осигуриха на всички изпълнители, доброволци и посетители подарък – зърнени закуски, десерт Lion и освежаващо фрапе с карамел! 

За безопасността на посетителите за цялото време на концерта Център за спешна медицинска помощ – София безвъзмездно предоставиха линейки и медицински екип.

И дългогодишните ни партньори, които никога не отказват да подкрепят наша инициатива – Modis Bulgaria, ProTechnica Event и Музикаутор.

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2021 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube