fbpx

TRAP fest Open Air 2020 събира тийнейджърите в Борисовата градина

На 5 и 6 септември ще се проведе TRAP fest/Open Air 2020, организиран от Фондация “Тротоара”. Мястото е Лятната естрада в Борисовата градина.

“Този път организираме поредица от благотворителни събития на открито, в които участват млади групи, музиканти и танцьори”, казва Ева Николова, която е част от Фондация “Тротоара”.

“Голяма част от изпълнителите са мотивирани и интересни млади хора, които репетират и използват нашето студио. Много от тях са намерили страстта си в нашия Младежки център”, обяснява Ева Николова.

Фондацията разполага със свое звукозаписно студио и репетиционна зала, където всеки ден репетират младежи. Има и чисто нова зала с геймърски компютри, където се планира да се правят обучения, а младежите могат да играят и да правят турнири. Планирано е също и създаване на работилница, както и танцова зала.

TRAP fest тази година е с благотворителна цел, като входът е свободен, а пари ще се набират в дарителска кутия, като събраната сума ще бъде използвана за целите на Младежкия център.

Чуйте целия разговор на Петя Калнакова в звуковия файл.

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2024 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube