fbpx

Масово ровене за дрехи в TRAP

TRAP и Експириън България организираха няколко на дни масово забавление 23, 24 и 27ми Април с купища дрехи!

Може би се питате какви дрехи, с каква цел, защо?! Ами всъщност главната цел беще да се сортират 400 кг винтидж дрехи втора употреба с цел хубавите и здрави да се продават на благотворителни базари. Средствата ще се изразходят за покриване на разходите по TRAP-а, както и в помощ на други младежки организации.

Разбира се, доброволците можеха да си изберат да задържат за награда 2 броя дрехи, които си харесат 🙂 Доброволци имаше и от страна на Експирън България в нелеката задача за сортиране по размер, пол, цвят и качество.

Останалите дрехи, които не бяха подходящи за благотворителна продажба, бяха превърнати отново с помощ на добровлците в ръчно изработени възглавници, дюшеци, и т.н. А една част от тях дори се превърнаха в допълнение към един много красив графит, който беше част от подговката за благотворително събитие  African Vibes за каузата на децата от Уганда.

За фондацията

Фондация „Тротоара“ е независима организация, учредена в обществена полза, която е насочена изцяло към младите хора. Нашата цел е да създадем подходящи условия за творчество и изява, като ги насърчим да изградят и развият своите културни, духовни, интелектуални и национални ценности, да усъвършенстват своите умения и да придобият нови. Искаме да ги мотивираме да бъдат активни, да се учат и да споделят, както и да ги подкрепим в тяхното личностно и професионално израстване като пълноправни членове на българското общество и света.

 

Повече информация за събитието можете да намерите ТУК

Може да прочетете тази публикация и на: Английски

Categories: Репортажи

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2024 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube