fbpx

От посетител на метъл концерт, до доброволец в TRAP-a. Историята на Бени

beni

Албена е на 15. Запалена по метъл музиката, готините емоции и преживявания, преди година попада на пост в Instagram за концерт на пернишката група M&M’s krew, организиран от “Тротоара”. Тогава все още не знае напълно какво е “Тротоара”, но започва да ни следва в Instagram, предимно с цел да следи бъдещите събития.“Оказа се, че много други мои приятели правят концерти с Трапа и започнах да присъствам на повече техни събития.” Следващото събитие, на което Бени отива, е Bloody Summer концерта на Лятната сцена в Борисовата градина. Не остава разочарована, даже напротив:

“Беше жестоко!”  

Постепенно обаче, в очите на Бени “Тротоара” се превръща в нещо повече от просто организатор на готини метъл концерти. “Запознах се с нови хора, имам много нови приятели от TRAP-a!”

Началото на доброволческото й приключение започва от “TRAP Fest – МИМА!” “ТRAP правят такъв концерт всяка година, в памет на чаровната Мима, за да можем всички ние да й покажем, че тя все още живее в сърцата ни и винаги ще я помним с много музика и положителни емоции.” 

Когато вижда от стори на TRAP-а в Instagram, че може освен да се кефи на концерта, да е и от помощ на събитието като доброволец, Бени веднага се впуска в това приключение – “веднага писах на Дидо и организирахме нещата”.

Постaвената й задача е много важна за атмосферата на събитието – трябва да намери възможно най-много снимки на Мима, които да бъдат окачени по сцената и около Борисовата.

След това преживяване, Бени решава, че иска по-често да се включва в събитията на TRAP-a като доброволец! В момента помага със статиите и нищо чудно да видите някоя статия в сайта, която да е нейна! 🙂 

“Сега продължавам с доброволческите задачи и се опитвам да съм от помощ на Трапа. И току-що си свърших първата задачка, а именно тази история, в която разказах за това как разбрах за трапа, какво правим на различните концерти и как станах доброволец.”

А ние нямаме търпение да видим всички готини неща, който ще направиш за НЧ “Тротоара 2020”, Бени! 🙂 

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2024 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube