fbpx

Предизвикателството “ремонт” на TRAP – преди пет години… и днес!

Remote Year Positive Impact

Може би знаете (а може би не), че в момента ремонтираме безвъзмездно предоставения ни от район Триадица втори дом на НЧ “Тротоара 2020”. За съжаление, имаме да извървим дълъг път. Сградата е стара, стените са от сандвич панели, слабо предпазващи от студ и топлина, пълни с дупки, прозорците са счупени и не се затварят… и още сякаш безброй много спънки.

Да съживим една сграда, да я пригодим за всички яки идеи, които имаме за нея със сигурност е една нелека задача. Но… ние вече сме го правили! И ще ви го докажем с това видео отпреди пет години, когато с помощта на Veritas, извървяхме същия този път с ремонта на сегашната сграда на TRAP.

Готино, нали? Няма да ви изброяваме всички страхотни неща, случили се в досегашния дом на НЧ “Тротоара” 2020 (ако все пак искате малко примери – сградата е ставала сцена на пиеси, концерти, различни събития и фестивали… и това е само една малка част от чудесата, случвали се в TRAP!) Освен това, в старата сграда имаме репетиционна, в която са репетирали някои от любимите ни български рок групи, компютърна зала, както и библиотека, в която има множество разнообразни книги от всякакви жанрове. 

Разбира се, репетиционната, компютърната зала и библиотеката ще ги изградим и в новата сграда. Освен тях обаче, в нея се предвиждат концертна зала, читалня, както и неедна интересна дейност като безплатни уроци по танци за пенсионери, развитие на библиотечното и литературно дело, продължаването на досегашните дейности на TRAP и много, много други вдъхновяващи неща!  

Схема на новата сграда на НЧ “Тротоара 2020” 

Плановете ни са много и са все готини и полезни за младите. Самите вие можете още днес да станете част от магията, наречена TRAP чрез дарение. Може да не е голямо, за нас всяка подкрепа е от огромна полза! 🙂

А ако по някаква причина не сте запознати с готините ни дейности (голяма грешка!), запознайте се с част от тях сега:

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2024 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube