fbpx

TRAP fest 2018 – Приключението 2

Фестивал на младежта, технологиите и изкуствата.

Създаден и организиран от ученици, ученически съвети и млади хора, подкрепен от отговорния бизнес, нестопански организации, медии и артисти.

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/1895757100447562/

В два последователни дни ученици от най-елитните технологични училища в София, както и други и училища, университети и организации, под ръководството на Фондация Тротоара, си поставят следните цели:

1

МЛАДИТЕ ХОРА

Да ангажират младежката си сила и енергия и да се научат взаимно на важни умения, свързани с мениджмънта, участията и организацията на фестивала. Във всяка една от програмите и задачите главни действащи лица са учениците.

ЗАЕДНО

Да премахнем границите и да се обединим в името на една кауза – T.R.A.P. – Trotoara Room for Angry People – мястото, където безплатно се събираме, творим, общуваме и се развиваме заедно. Нашето място!

21150346_10211703257751189_2651349039591530012_n
25440361_1599414273448021_4853977251898107611_o

ОБЩЕСТВОТО

Да се събере на едно място младежта, гражданското общество, бизнеса и нестопанския сектор и да се покаже, че заедно можем всичко! И да се забавляваме!

Искате да станете част от фестивала?

Ако сте социално отговорен бизнес, фирма, организация, ако искате да ни подкрепите материално или нематериално, ако работите с млади хора, ако сте артист, доброволец, ученик, или ако просто искате да подкрепите фестивала като споделите и разпространите

Фокусът е върху технологиите, изкуствата и младежите

Технологиите като път за развитие в живота. Изкуствата като нещото, което ни вдъхновява и ни помага да вървим по този път. Младите хора – нашето настояще, бъдеще и най-голяма сила като общество!

Събитието ще бъде проведено в два поредни дни в пространството на Зала “Джон Атанасов” в София Тех Парк.

  • В предверието на залата ще бъдат разположени щандове на организации с възможност за представяне, търговска дейност, кетъринг и др.

  • В главната зала ще бъде разположена голямата сцена за музикалната и танцувална част, зоната за гейминг турнирите, зона за фен срещи на Ютюбъри и други дейности.

  • В приземния етаж ще бъде разположена съблекалнята и бекстейджа, както и кино залата за прожекции и презентации.

Фестивалът е продължение и обединява предишни две събития, организирани от Фондация Тротоара, СМГ, НПМГ и прохождащата, но много вдъхновена и мотивирана организация Emediatv, а именнно:

Приключението започва в TRAP

Да се съберем заедно е начало. Да останем заедно е прогрес. Да работим заедно е успех.

Място: УАСГ Аула Максима

Дати на провеждане: 9.12.2017

Посещаемост: 800

Това е мотото, което събра ученици от СМГ, НПМГ, неправителстени организации и компании от IT сферата на 9 декември 2017 г. За реализиране на проекта Фондация „Тротоара“ работи съвместно с компаниите Bulwork, DaisSoftware, InspireSoft, ScaleFocus, Mentor Mate България, Hewlett Packard Enterprise, 60K International Contact Centres, IBM и PlayTech.

Успешно бе поставен мини-фестивал в УАСГ и концерт, който събра на една сцена певци, танцьори, актьори, екстремни спортисти и всичко по средата, които направиха спектакъл, който докосна всеки по различен начин. Професионалисти и аматьори показаха, че могат да работят и да се учат взаимно. Най-големият бонус (полза) от събитието беше, разбира се, съвместната организационна дейност между гимназистите в София. Главни действащи лица бяха учениците от водещите математически гимназии в Столицата, които вникнаха и се включиха в цялостния процес на организацията на подобен тип събитие. Въпреки че двете училища често са конкуренция помежду си, техните възпитаници умело „заровиха томахавката“ в подкрепа на T.R.A.P.

Събитието във Фейсбук:
https://www.facebook.com/events/133615170692735/

Invaders

Събитието Invaders бе създадено в партньорство между неформална група млади хора под името eMedia_TV и Фондация Тротоара.

Място: Клуб Mixtape 5 София

Дати на провеждане: 18.2.2018

Посещаемост: 800

Събитието имаше за цели:

Да покаже на обществото, че възрастта няма значение – важно е усилието и труда.

Да развива българското гейминг общество.

Да покаже, че геймърите са социално отговорни.

Всички приходи от събитието бяха в подкрепа на T.R.A.P. – Trotoara Room for Angry People и Фондация Тротоара, чиято мисия е да осигури за една по-добра среда за младите хора в България.

Едновременно с това, в ролята си на ментор чрез подкрепата и участието си, Фондация Тротоара предостави възможност на младите хора от eMedia_TV, както и на техните доброволци, да придобият важни знания и умения в сферата на мениджмънта и организирането на събития, тяхното промотиране и PR, работа в екип, отговорно отношение към поставените задачи, спазването на срокове и поети ангажименти, провеждане на срещи, намиране на спонсорства и сключване на партньорства с трети лица и организации, както и други дейности, свързани с менажирането на събитието и решаването на появилите се пречки и проблеми.

Събитието във Фейсбук:
https://www.facebook.com/events/397251527390362/

ТОВА Е T.R.A.P.!

T.R.A.P. отвън

Двора на T.R.A.P.

И залите на T.R.A.P.

Подкрепете Фондация Тротоара и  T.R.A.P.!

 

Мисията на Тротоара

Мисията на Тротоара е да вдъхновява младите хора да вярват в себе си, да творят, да създават собствени ценности и цели в живота, да се израстват като личности и да бъдат активна стойностна част от обществото.

Нашата таргет група

Младежи и тийнейджъри в гимназиална възраст, с интереси в изкуствата, компютрите, гейминга, спортовете и др.

Списък с минали, настоящи и бъдещи събития, които сме планирали – целта е главните организатори в тях да са учениците.

https://www.facebook.com/pg/trotoaracom/events/?ref=page_internal

Видео от последния проект – YouTube канал Elements (в описанието на видеото има повече информация)

https://www.youtube.com/watch?v=fNPHq9TNltE

Нашата основна дейност през 2018

Разполагаме с помещения в центъра на гр. София с обща площ 320 м2 (90 м2 от него вече са ремонтирани и действащи), които бихме искаме да превърнем в младежки център (под името T.R.A.P.), където деца и ученици могат да се срещат, общуват, да се занимават с творчески и обучителни дейности напълно безплатно. Организираме често и различни събития, концерти, фотоконкурси, фестивали и др.

Това са репортажи по националните телевизии за нас и TRAP

http://kanal3.bg/broadcast_video/14050-Patarinski-LIVE%252C-17.09.2018%253A-Reportersko-rialiti-–-Parvolaci

http://news.bnt.bg/bg/a/fondatsiya-trotoara-razviva-mladezhki-tsentr-v-sofiya

http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/obshtestvo/balgari-i-chuzhdenci-izgrazhdat-nova-sreda-za-mladite-v-sofija.html

http://btvnovinite.bg/video/videos/tazi-sutrin/dve-matematicheski-gimnazii-v-sofija-se-sajuzjavat-za-blagorodna-kauza.html

https://www.youtube.com/watch?v=nttO-oNmJ_I

Повече за Тротоара може да научите тук

https://www.trotoara.com (около 200-300 посещения дневно)

https://facebook.com/trotoaracom (8400+ харесвания)

https://youtube.com/c/trotoara

https://youtube.com/c/elements-trap

https://www.instagram.com/trap.trotoara

Групата на T.R.A.P.

https://www.facebook.com/groups/1696477087046597/

Подкрепете T.R.A.P. като изпратите SMS на номер 17777 с текст “DMS TRAP”

Стойност 1 лв.

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2024 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube