fbpx

Trap Rap & Dubstep vol.2

 Trap Rap & Dubstep с нова мисия

Идеята за втора част на ивента се ражда още в края на първото събитие (Trap Rap & Dubstep for T.R.A.P.), което е повече като опит, но пожъва успех. Trap Rap & Dubstep vol.2 се състоя на 30.09 в Mixtape 5 – B side.

Веднага щом вратите на клуба се отвориха започнаха да влизат ентусиазирани млади хора, искащи да се забавляват, да срещнат любимите си ютубъри и изпълнители, и едновременно с това да бъдат съпричастни на каузата. А каква беше тя?

Гост на първото събитие беше Дани – четиринадесет годишно момче, което иска да следва мечтата си да бъде влогър. Дани е болен от левкемия, а сумата за лекарствата е непосилна за семейството му. Тази история вдъхновява 5 момчета, които 4 месеца по-късно ще организират събитие и ще дарят всички събрани пари за лечението му. Това са Борислав Шукадаров, Дани Веселинов, Росен Василев, Стефан Марков и Румен Борисов.

Как започва всичко?

В началото имали само кауза и желанието да докоснат повече хора. Затова го правят по-мащабно – с повече ютубъри и жива музика. Използват профилите си в мрежите (Facebook, Youtube), за да промотират събитието, свързват се с популярни имена и събират екип от доброволци.

На сцената на Mixtape 5 се качиха рапърите MishMash, Жлъч и Герата. Към ивента се присъединиха любими влогъри като Chris Zahariev, Natt, Rumbata, YotOver, Venom The Doctor, Warkulaka, NoThx, Tsvetoslav Tsonev (Цуро). Недоспали, изморени – нямаше значение. Всички се включиха и подкрепиха каузата.

Вратите се отвориха в 17:15ч. За музиката се погрижиха Борислав Шукадаров и Стефан Марков. Фен срещите с ютубърите започнаха в 17:30 пред вратите на залата и продължиха до края на събитието в 22:00ч.

Събраните средства бяха дарени на семейството на Дани. Втора част едва приключи, а сякаш всичко тепърва предстои!

“Още сме непълнолетни и не можем да организираме такива големи събития сами” споделиха Дани(15), Ивона(14), Борис(16), Виолета (16) и Румен(16). За ивента и приятелството си те винят Т.Р.А.П. и Фондация Тротоара, която помага в организацията и ги насърчава да си поставят цели и да работят за тях. Trap Rap & Dubstep vol.2 for Dani е доказателство, че за голямото сърце няма “малка опаковка”. “Т.Р.А.П. събира хората. Хора с различни интереси, вижданя, цели и ги обединява в едно”.

Може да прочетете тази публикация и на: Английски

Categories: Репортажи

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2024 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube