fbpx

Bloody summer – репортаж

На 4 септември Народно читалище „Тротоара 2020” заедно с бандите Sidiez, Nightmare, Historian, Enthropya и Coprostasis проведе едно от най-запомнящите се събития на сцената TRAP Fest Summer 2021.

Последният концерт от метъл програмата ни за лятото беше в “най-тротоарски” стил. Започнахме с деца, минахме през тийнейджъри и стигнахме до добре познати и опитни банди. Всички заедно – обединени от музиката!

Публиката ни беше олицетворение на това, което се случваше на сцената – магия, музика, вдъхновение, на която се радваха малки и големи до самия край на събитието – дълго ще ни държи емоцията и спомените от Bloody Summer, поне до следващия Тротоарски метъл концерт!

Под скриващото се зад облаците слънце, първи на сцената излязоха младите таланти от Пловдив – група “Sidiez”. След като ги чухме за първи път на концерт в Пловдив, останахме приятно изненадани и веднага влязоха в списъците ни за TRAP Fest Summer 2021 – и този път не ни разочароваха! 

Макар и да са доста млади, техният звук е наистина корав. Насладихме се на класически рок парчета, изпълнени от истински “рок деца”.

Естествено, продължихме да вдигаме адреналина и за това се погрижаха момчетата от група “Enthropya”, които продължиха да режат глави със своите груув китари и смъртоносни вокали.

След тях на сцената застанаха група “Nightmare”, които ни загряха с техните брутални траш дет парчета.

След което се върнахме назад във времето с титаните от група “Historian”. Музиката им е уникална!

И като за достоен финал сцената превзеха една любима на всички банда на цяла България, а именно – група “Coprostasis”. След като оставиха всички безмълвни на първото Bloody Summer издание нямаше как да пропуснем да ги поканим и тази година. Всичко беше във въздуха. защото беше в копростил!

Изказваме огромни благодарности на всички групи, които участваха в подготовката и организацията на концерта, раздадоха се до край на сцената и заедно взривиха публиката на Bloody Summer. За пореден път случихме вечер, която всички ще помним дълго.

Отново на внимание от малки и големи се радваха дървените ни игри, подарък от нашия доброволец – Тео. 

За щандът ни с разноцветните трападжийски тениски отново се грижеха нашите доброволци – Антония Герова, Яна Кирковска, Мария Манолова, Боряна Савчева, Мирела Здравкова, Вера Стефанова, Анастасия Треновска. През почивките смело обикаляха с кутията за дарения, в която всеки можеше на място да подкрепи мисията на Тротоара.

Благодарим на нашите партньори, без които “Bloody summer” нямаше да изглежда по същия начин!

Столична община за предоставянето на любимата ни сцена “Лятна естрада”. 

Nestle Bulgaria отново застанаха зад нас и осигуриха на всички изпълнители, доброволци и посетители подарък – зърнени закуски, десерт Lion и освежаващо фрапе с карамел! 

За безопасността на посетителите за цялото време на концерта Център за спешна медицинска помощ – София безвъзмездно предоставиха линейки и медицински екип.

И дългогодишните ни партньори, които никога не отказват да подкрепят наша инициатива – Modis Bulgaria, ProTechnica Event и Музикаутор.

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2024 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube