fbpx

TRAP fest 2019 – приключението 3 / Прес-инфо

Готови ли сте за приключение!

На 7 и 8 декември 2019 Фондация Тротоара, Фондация И АЗ МОГА / I CAN TOO и ученици от Софийска математическа гимназия, Национална природо-математическа гимназия и други средни училища, обединяват усилия в организирането на уникален по рода си младежки благотворителен фестивал на науката, технологиите и изкуствата в София Тех Парк.

За трета поредна година събитието среща на едно място социално ангажирани млади хора от цялата страна, като и този път учениците са главни действащи лица по реализацията на програмата и обещават да бъде незабравима.

Гейминг, музика, творчески и научни работилници са само част от многобройните активности, които ще се случат под покрива на зала “Джон Атанасов”, София Тех Парк в два последователни дни от 11:00 до 20:00 ч. Очакват ви зони за гейминг турнири за всички почитатели на League of Legends и CS:GO, хип-хоп и рок концерти, танци, театър, наука, ютюбъри и влогъри, VR experience, скрап войни, 3D-принтиране и роботика, настолни игри, стендъп комеди, графити, байкъри, хиксъри и много други.

Тази година приходите от фестивала са в подкрепа на T.R.A.P. (Trotoara Room for Angry People), Фондация „Тротоара“ и Фондация И АЗ МОГА / I CAN TOO – всички с мисия да осигурят по-добра среда за младите хора и децата със специални нужди в България.

Не пропускайте събитието на годината! Споделете и с приятели!

* * *
~ Двудневен билет: 10 лева – важи за 2-ма!*
~ Еднодневен билет – на място
~ Вход свободен за деца и младежи със специални нужди, и техните семейства.

Билети можете да закупите на място или от:
~ Мрежата на Eventim: https://bit.ly/2Q525fF
~ Bilet.bg: https://bilet.bg/bg/cart/order/trap-fest-2019/1833#/loadTickets
*Вземете своя билет преди събитието и можете да доведете още един човек безплатно!!

Фестивалът се реализира с подкрепата на: Ardes.bg, m+w MediaNetworks, Pro-Technica Event, Serenata, UltraPlay, American University in Bulgaria, Goloka, Arc Academy, Atia Print, Sofia Tech Park, JCDecaux Image.

За повече информация:
+ 359 885 277342
+359 893 77 40 10
info@trotoara.com
office@icantoo.eu

Може да прочетете тази публикация и на: Английски

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2024 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube