fbpx

TRAP of Legends 2021 – финалът на една ръка разстояние / репортаж

“TRAP of Legends 2021” - GRANDE FINALE

Финалът ще се проведе в сградата на АУБ София

Гледайте на живо във Facebook и Twitch

В началото бяха 15 отбора от цялата страна. За предстоящия финал – останаха два.

Кой ще спечели голямата награда, осигурена от Ardes.bg

Най-големият гейминг турнир в България се организира за ученици между 13 и 18 години, като средство за развитие на определени умения и личностни качества. Участието в турнира е напълно безплатно, а тръпката да успееш да преминеш и през трите фази на състезанието е невероятна. Много важно условие за участниците в турнира е да имат минимален среден успех не по-малък от Добър 4.00 за учебната 2020-2021 година.

Участниците трябва да покажат честна игра, спортсменско поведение и познание на всички процедури и правила на турнира “Trap of Legends 2021”.

Екипът, който стои зад “Trap of Legends 2021” е група ентусиазирани младежи, които вярват, че гейминг средата е нещо повече от “губене на време”. 

Марк Левчев на 21 години е двигателят на турнира. 

Марк отговаря за: техническата структура на стриймовете, изготвянето на графици в отделните фази и комуникацията с участниците. 

Ивайло Станчев, по прякор  Джийзъс, е на 18 години и влиза в ролята на  коментатор на мачовете от директните елиминации на турнира. 

Дариел Валентинов – Нуба е на 20 години и се занимава с воденето на  “Trap of Legends 2021”. 

Георги Валериев, също на  20 години,  подсигурява  ко-стрийминга и коментира някои от мачовете. 

Изказваме голяма благодарност и на нашите доброволци: 

Стилиян Абрашев на 21 години и Давид Койчев на 20 години, които също допринесоха за реализирането на турнира “Trap of Legends 2021”.

Как преминаха елиминациите в “TRAP of Legends 2021”?

На 22.10.2021 г. започнаха директните елиминации в гейминг турнира “Trap of Legends 2021”. Те са втората фаза на турнира, в която 8 отбора продължават да мерят стратегии и тактики по пътя към големия финал. Участниците, които се съревноваваха едни срещу други бяха отборите на:

Големите Кристалчета
Klosharski podhodi
Qftenca
Marinovski ideal
Bobo Squad 69
Obicham purjoli
WinnersOnly
ПРАВДА

След месец ожесточени битки, елиминационната фаза приключи на 03.12.2021 г. За големия финал се класираха отбор Klosharski podhodi и отбор ПРАВДА. Това е и моментът, в който става ясно кой от отборите заема почетното Трето място.

Затова беше организиран мач на 17.12.2021 г. Един срещу друг се изправиха отборите Bobo Squad 69 и Qftencа. С две безапелационни победи на Трето място застана отборът на Bobo Squad 69.

Ето какво споделят бронзовите финалисти за участието си в турнира: 

“Ами, като цяло е доста приятно да изживееш тръпката и да играеш заедно с приятели на такива турнири. Доста сме доволни от себе си, затова че сме на 3-то място и обещаваме да продължим да прогресираме като отбор. Това ни беше първият сериозен турнир. Когато има нови събития на “Тротоара 2020”, ще сме готови да покажем на какво сме способни”.

Ето ги и резултатите от директните елиминации.

На 19.01.2022 г. ще разберем кой от отборите финалисти ще извоюва Първото място и голямата награда, осигурена от Ardes.bg. Дотогава ви предлагаме да научите повече за двата отбора, които преминаха дълъг път, за да достигнат до финала.

Klosharski podhodi

Всички участници в отбора са от град София. Капитанът на отбор Klosharski podhodi се казва Климент и е на 19 години. На въпросите: Какви са впечатленията му за “Trap of Legends 2021”? и Какво очаква да се случи на големия финал, Климент отговаря така:

“За турнира, понеже и миналата година съм играл, самото провеждане и организация са по-добри. Новите кастъри бяха приятни и допринесоха много за атмосферата на стриймовете. Очакванията ми към финалите не са много големи, защото опонентите ни са по-подготвени и имат треньор. Но чрез клошарската ни иновативност имаме шанс да направим няколко победи и даже може да вземем голямата награда. Също така, имаме преднина и чрез името на отбора.”

Вижте резултатите от мача между отбор Klosharski podhodi и отбор Qftenca, в който мач Klosharski podhodi смаза Qftenca и се класира за големия финал.

ПРАВДА

Участниците от този отбор са от цяла България: Бургас, Стара Загора, Велико Търново, София и Плевен. Капитан е Лъчезар. Той е на 18 години и живее в Плевен.
Ето и неговият коментар за третото поред издание на гейминг състезанието “Trap of Legends 2021”:

“Смятам, че турнирът има места за изпипване, но като цяло е по-добре, в сравнение с минали години. Конкуренцията се е усъвършенствала, както и ние самите, за да можем да стигнем до победа на финала. Надявам се да направим един бърз и забавен мач, както за нас, така и за зрителите. Очаквам да го затворим само с 3 игри в наша полза, разбира се!”.

Вижте резултатите от мача между отбор Правда и отбор Bobo Squad 69, с който мач Правда си осигуриха място за финалната битка.

Големият финал на “Trap of Legends 2021” ще се проведе на 19 февруари от 13:00 ч!

Мачът във финалната фаза ще се разиграе best of 5. Отборът, който завоюва 3 победи ще стане победител в гейминг турнира “Trap of Legends 2021”.

Всички мачове от “Trap of Legends 2021” може да гледате на живо и на запис във Facebook и Twitch.

Партньори на “TRAP of Legends 2021” са

За втора поредна година те осигуряват наградния фонд за турнира на обща стойност 3 000лв.

Компанията предлага различни видове компютри, офис техника, софтуер и свързаните с него услуги. Служителите на Ardes.bg следят постоянно динамично променящите се трендове и едновременно с това обновяват продуктовия си каталог, за да може да отговорят дори на най-взискателните потребителски нужди.

eSports Bulgaria – те ни съдействат за медийното отразяване на “Trap of Legends 2021”. Страницата, в която ще може да намерите всичко, случващо се в света на eSports. Новини, коментари и интервюта с най-добрите геймъри.

Партньорът, който “облече” със свежи екипи организаторите на “Trap of Legends 2021”, промотира гейминг турнира и даде допълнителни награди за участниците.

Nescafe 3 in 1 – перфектен баланс от богат кафе аромат и неустоим кафе вкус, всеки път!

За втора поредна година нашите приятели от АУБГ ни предоставят зала за провеждането на финала. А партньорството ни с тях и подкрепата им датират още от далечната 2018 и второто издание на TRAP fest Приключението 2, проведено иновационен център Джон Атанасов в София Тех Парк.

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2024 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube