fbpx

Техническото обезпечаване на TRAP fest 2018

“Ардес Инфомационни Технологии” ЕООД е основана през далечната 1996 година в град Варна. Основната дейност на фирмата е насочена към продажбата, обслужването и сервизната дейност на компютърни системи. И тази година те отново ще подкрепят феста.

За гейминг сцената осигуряват 10 машини и още една резервна с еднакви технически параметри, а също така и 6 допълнителни компютъра за свободната гейминг зона, които ще са със същите конфигурации като тези на състезателите, но с различни технически параметри, за да се види разликата между различните компютри.

Ардес.бг осигуряват и наградите за победителите, а след като сме на гейминг събитие и те ще бъдат подходящи и полезни за спечелилите ги. За момента те искат да ги запазят в тайна, но ни подсказаха, че можем да очакваме компютърна периферия, като в зависимост от класирането ще бъде различен клас.

Още миналата година са заразени от ентусиазма на организаторите и участниците. Допада им идеята на самата организация – да се стреми да ангажира и организира младите хора с цел да им дава насоки и да им подобрява живота. Самите те (от Ардес.бг) са социално ангажирана компания и се стремят да помагат на различни организации, които са полезни за обществото.

Иван Желев:

„Бизнесът си е бизнес, но трябва да правим всички нещо полезно и за обществото около нас. С нетърпение очаквам събитието и ще съм там! Аз съм изключително изненадан как се разви само в рамките на една година като идея и мащаб и наистина искам да го видя!“

За втора поредна година Динакорд и Про-техника Евент са партньори на T.R.A.P. fest. Те се занимават с внос на сценична, музикантска и DJ техника вече 15 години. Те са официален представител и директен вносител на едни от най-реномираните производители като: SENNHEISER, NEUMAN, Electro-Voice, YAMAHA, t.c.electronic, DYNACORD, TEAC, TASCAM, GENELEC, MIDAS, MARTIN, ARRI, DEDOLIGHT, MANFROTTO, NIVTEC, EUROTRUSS, SANYO, ETC и още над 150 реномирани производителя в областта. Също изпълняват проекти за оборудване на заведения и концертни зали, като едни от най-големите им клиенти са НДК, най-известните телевизии и всички по-големи клубове в България.

За T.R.A.P. fest 2018 те осигуряват качественото осветление и озвучаване, а по време на Приключението! ще се включат и със свой щанд, където ще демонстрират как се използва типична DJ техника, ще отговарят на въпроси за работата с нея, а всеки, който желае, ще може дори да тества оборудването.

Може да прочетете тази публикация и на: Английски

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2024 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube