fbpx

Сътрудничество с Experian България

Искаме да ви представим една от компаниите, подкрепящи Фондация Тротоара изминалата година – Experian България.

 С какво се занимава компанията?

Experian е английска компания, която открива офис в България преди повече от 10 години. Занимава се с разработване и предоставяне на аналитични услуги. В момента в София работят над 800 души. Част от тях са доброволци в т.нар. “Социален комитет” на Experian. Те се грижат за контактите на фирмата с фондации и НПО, организация на доброволчески каузи за останалите служители, благотворителни събития в офиса и извън него.

Как Experian подкрепя Тротоара?

Компанията има социална политика, която дава възможност на всеки служител да използва 3 работни дни годишно за доброволческа дейност. Над 15 доброволци, нейни служители, са взели участие до този момент в различни инициативи провеждани в T.R.A.P. Немалка помощ за фондацията са били и финансовите средстава предоставени безвъзмездно за подкрепа на различни каузи.

Experian

 

Малко хронология

Служители се включват като доброволци в каузата “Love is in the air” в подкрепа на I CAN TOO, проведена в T.R.A.P. по случай 14 февруари. По време на събитието се изработват ръчно бижута и картички, които по-късно се продават на благотворителен базар;

Масово ровене за дрехи в T.R.A.P – Experian осигурява цял куп дрехи втора ръка, както и доброволци, които да подберат най-подходящите, за да бъдат разпродадени на благотворителен базар. Средствата събрани от него отиват да подпомагане на дейността на T.R.A.P.;

Дарени средства за ремонт на помещението на T.R.A.P.;

Няколко пъти доброволци от компанията се включват лично с помощ в : написването на статии за страницат на Тротоара; включване в ежедневните дейности за младежи; пренасяне, събиране, подреждане и почистване на строителни на материли при ремонта на центъра.

Благодарим на Experian за подкрепата и се надяваме съвместната ни работа и контакт да продължат и през идните години 🙂

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2024 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube