fbpx

TRAP Fest Open Air 2020 – Приключението 4

2020 година се оказа изненада за целия свят. Това обаче не ни спря да мечтаем за приключението TRAP Fest! И знаейки, че традиционният през декември е на кантар, поради ковид обстановката, запретнахме ръкави и компенсирахме с цели четири на открито. Така се родиха два уникални уикенда на Лятната сцена в Борисовата градина!

Ето как се случи всичко!

Получихме разрешение от Столична община да проведем събитията на Лятната сцена абсолютно безвъзмездно, което ни мотивира да действаме.

Първата събота, 5 септември, нарекохме Bohemian TRAPsody – защо ли? Имаше много рок, а музикантите вълнуваха силно.

На сцената забиха рок бандите: Endear, Wayler bg, People of Maha, Christofer White, Daniel Staykov от The Lefties. Бяха велики! Публиката се забавляваше. Беше добро подгряване за следващите три концерта.

На следващия ден, 6 септември, имаше Танци – манци, с които забавленията под открито небе продължиха с пълна сила.

Имаше за всеки по нещо:

Swing Society ни заредиха с качествен суинг, потанцувахме и под африкански ритми с прекрасната Мария Коса и нейната школа African dances with Maria Cossa, имаше и контемпорари танци със Stream Dance, а готините хора пред сцената пощуряха с хип-хоп танците на Мишо и Юли от The HIT Squad.

Вечерта приключи наистина вълнуващо с българските народни хора, които играхме с Габриела Христова и Пепи Лангов.

Някак неусетно дойде и следващия уикенд.

На 12 септември нашият Bloody Autumn TRAP Fest успя да събере над 300 фенове на метъла! Бяхме шумни, а от сцената се раздаваше много любов. Причината за това бяха няколко мега добри банди: Coprostasis, Lost suicidal drunks – LSD, Engineer of Death, Streets of Violence, Church of Destiny.

Вечерта беше наистина силна!

И така дойде последната неделя от откритото TRAP приключение – 13 септември, която събра любими хора от света на българския РАП. Нарекохме я T-RAP Seekers с препратка към неотдавнашния конкурс за рап парче, който организирахме с Roof Rhymez Studio. Именно те бяха и звездите на вечерта. А емоцията на сцената беше голяма. Заедно с тях се раздадоха Area ’51 и Illy.

Беше наистина незабравимо приклюение. Може да го видите в галерията със снимки най-отдолу.

Благодарим на Столична община, на нашите партньори Модис и Музикаутор за финансовата подкрепа, на музикантите и на всички, които ни уважиха!

Това събитие беше възможно само и единствено заради вас!

Ако и вие искате да подкрепите Тротоара!

– Изпратете sms с текст “DMS TRAP” на номер 17 777: https://dmsbg.com/10904/dms-trap/

– Дарете в Patreon: https://www.patreon.com/trotoara

– Дарете по банков път:

Фондация Тротоара

IBAN: BG40BUIN95611000454879

BIC: BUINBGSF

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2024 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube