fbpx

DJ партитата на TRAP fest 2018 – Приключението 2 / K-POP + TRAP, RAP & Dubstep

Автор: Борислава Йорданова

Готови ли сте за тийн събитието на годината? Говоря за TRAP fest 2018 – Приключението в Sofia Tech Park. Перфектният лозунг за събитието е “Колкото повече, толкова повече”. Защо? Защото е поглед назад, обединява в себе си музиката и хората от по-малките, но успешни DJ партита до сега.

Тези партита са част от общата програма, която може да намерите на фейсбук страницата на Trotoara. През цялото време събитието ще бъде озвучавано, но в отредените интервали от време ще превъртим лентата назад, връщайки спомена за миналите партита заедно с емоциите и забавата от тях.

Поговорих с петима млади хора, замесени в “голямата работа” – Шуки(17), Стефан(16), Боби(17), Тоти(15), Ели(16) и Матю(14). Всички признават, че T.R.A.P им дава възможност да разкрият качествата си, влизайки в кожата на мениджъри, DJи, организатори.., да развиват идеите и талантите си, и то в реални условия, като предстоящото събитие. Споделиха, че това ще е истинско предизвикателство, защото ще приложат всичко научено, ще експериментират, в продължение на 12 часа, озвучавайки Sofia Tech Park на 8.12 и 9.12. Заредени са с въображение и ентусиазъм, които обещават да ни предадат. “Дойдохме като доброволци, излизаме като DJи” – шегуват се младежите.

Първият ден е препратка към K-Trap партитата. От 14:30ч до 16:30ч на Главната сцена ще имате възможност да си припомните K-Trap: Kpop Trap Mix Party for T.R.A.P и K-Trap 2: Kpop Trap Mix Party. За загрявка нашите DJи и приятели са подготвили богат и разнообразен сет от Kpop песни, с които ще ви заразят.

След музикалното интро ще се включат и шестте Групи с главно Г, които ще покажат любимите ни танцови хореографии. Сред тях са Crown, Moonlight и NOX, които на фестивала на корейската култура – Go to Korea, спечелиха второ място. През втория ден от феста може да се възползвате от уъркшопа по K-pop танци, който ще водят.

След групите ще има бонус изненада… Random K-pop Dance Challenge за най-надъханите и смели фенове, знаещи хореографиите на песните, които ще звучат. С това ще завърши двучасовата DJ парти програма – част от мащабното събитие.

Втория ден от 15:30ч до 17ч Trap феста ще ни върне към Trap, Rap & Dubstep for TRAP и Trap, Rap & Dubstep vol.2. Както името подсказва, музиката изцяло ще бъде електронна, с включване на любими рап парчета.
И на 9-ти ще има изненади, но младежите решиха този път да ги оставят именно изненади.

За 2 дни Sofia Tech Park ще се превърне в съвсем друго измерение с множество паралелни вселени вътре. Накъдето и да се обърнете ще има динамика и живот, музика и вдъхновени млади хора, които споделят общите си интереси.

На TRAP fest 2018 очаквайте още голямото K-POP парти на годината! Музика, танци и забавление за всеки почитател на кпоп-а! С участието на Rewow, Moonlight, Krown, Wings, Meow и NOX!

08.12.

Kpop – 14: 30-16: 30

Part1- kpop party – 14: 30-15: 20

Part2- kpop dance groups – 15: 20- 16: 00

Part3- kpop random dance challenge – 16: 00- 16: 30

09.12.

Kpop dance workshop с NOX! ( NCT U- BOSS)

DJ- Borislav Shukadarov, Борис Георгиев, Стефан Марков

Организатор – Elly Taehyung

Помощник организатор – Toti Ngo, Ivan Yordanov

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Може да прочетете тази публикация и на: Английски

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2024 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube