fbpx

Можете да подкрепите T.R.A.P. чрез SMS!

Изпратете SMS на номер 17777 с текст "DMS TRAP"

1 лв. за еднократно дарение и 2 лв. за месечно

Важно! Вече може да подкрепите T.R.A.P. – Trotoara Room for Angry People и с най-обикновен SMS!

Изпратете SMS на номер 17777 с текст “DMS TRAP”!

Повече информация, както и още начини за дарение може да откриете в линка. И не забравяйте да СПОДЕЛИТЕ!

WE ARE YOUNG AND WE ARE FORCE
WE CAN TURN THE DEADLY COURSE
HELP US BUILD THE FUTURE
MAKE US STRONG.

DONATE for T.R.A.P. – Trotoara Room for Angry People NOW!

Send an SMS to number 17 777 with text “DMS TRAP” (1 lv. only!)

Epay & UBB: https://dmsbg.com/10904/dms-trap/
PayPal: donate@trotoara.com
IBAN: BG40BUIN95611000454879
Web: www.trotoara.com

Оригинал на снимката може да свалите оттук:
https://trotoara.com/dms.png

Фондация „Тротоара“ е независима организация, учредена в обществена полза, която е насочена изцяло към младите хора. Нашата цел е да създадем подходящи условия за творчество и тяхната изява, като ги насърчим да изградят и развият своите културни, духовни, интелектуални и национални ценности, да усъвършенстват своите умения и да придобият нови. Искаме да ги мотивираме да бъдат активни, да се учат и да споделят, както и да ги подкрепим в тяхното личностно и професионално израстване като пълноправни членове на българското общество и света.

Мисията на Тротоара е да вдъхновява младежите да вярват в себе си, да творят, да създават собствени ценности и цели в живота, да се израстват като личности и да бъдат активна стойностна част от обществото.

Разполагаме с помещения в центъра на гр. София с обща площ 320 м2 (90 м2 от него вече са ремонтирани и действащи), които бихме искаме да превърнем в младежки център (под името T.R.A.P.), където деца и ученици ще могат да се срещат, общуват, да се занимават с творчески и обучителни дейности напълно безплатно.

Организираме често и различни събития, концерти, фотоконкурси, фестивали и др., в които главни организатори и действащи лица са учениците, с които работим заедно, техни приятели, ученически съвети и други младежки организации.

Необходими са ни средства за покриване на разходите по младежкия център – наем, сметки, консумативи, бои, четки, интернет, електричество, материали за артистичните и други дейности с които се занимаваме с младежите, рекламни материали и др. в размер на 2500 лв. месечно.

Tags:

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2024 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube