fbpx

Rhymove! БГ хип-хоп и демонстрации на колела,12.05, 97 СОУ Люлин

Фондация “Тротоара” има удоволствието да обяви, че на 12.05. организира специален хип-хоп концерт за учениците от 97 СОУ “Братя Миладинови”, даващ началото на онзи нелек път, по който абитуриентите ще поемат, навлизайки в света на възрастните, самостоятелните, мислещите и развиващите се личности.

Rhymove! – рими, движение, вдъхновение!

В училището ще се проведе демонстрационно шоу с байкове, което ще бъде специално подготвено от Лукан Червенков, който е един от най-добрите състезатели по downhill и представител на Veloboost, Shushon и Origin. Три изцяло български марки, подкрепящи фондация Тротоара и проектът T.R.A.P.

Част от учениците ще се включат, с флашмоб в специално създадена за събитието танцова форма.

На сцената ще застанат Roof Rhymez Studio, които освен, че влагат смисъл и послание в музиката, която правят, са хора, не спиращи да се движат, развиват, вдъхновяват и горят, а техният пламък заразява лесно.

Заедно с тях, сцената ще споделят и вече добре познатите ATILA & Akasha Musika – Atila ще застане зад микрофона, а DJ Akasha ще подгрее публиката с качествена селекция от най-добрите рап парчета.

Всички ученици ще имат възможност да се включат в отворен хип-хоп уъркшоп, в който ще могат да се докоснат до начина, по който се правят парчетата, бийтовете, как се пишат текстовете и как се записва едно парче.

Ще използваме случая да ви разкажем за нашия проект –
T.R.A.P. – място за вдъхновение и творчество

Събитието във Фейсбук можете да посетите тук: https://www.facebook.com/events/138735510002372/

Може да прочетете тази публикация и на: Английски

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2024 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube