fbpx

TRAP of Legends 2020 – GRANDE FINALE

На 10.04.2021 в 13:00 в залата Star Forge на Американския университет в София започна дългоочакваният финал на TRAP of Legends 2020, който успя да завърши успешно дори в условията на Covid пандемията!

Играчите въпреки спазената дистанция и предприетите противоепидемични мерки, играха в два сплотени отбора, с голям ентусиазъм и хъс.

Залата и висококачественото оборудване бе предоставена на играчите със съдействието на Vivo, без които преживяването нямаше да е същото!

“От мишките и слушалките до ортопедичните столове, всичко беше на завидно високо ниво” – признават доброволците, взели участие в организацията на финала.

Линкове на залата Starforge:
https://instagram.com/starforgegg/
https://www.facebook.com/starforgegg/
https://www.twitch.tv/starforgegg/
https://discord.gg/h2UgTgcF5J/

Финалът и награждаването продължиха 4 часа, изпълнени с вълнение от страна на организаторите заради динамичните игри на участниците.

Играчите бяха ученици на възраст 18-19 години. Въпреки напрегнатите игри, участниците бяха добронамерени и приятелски настроени едни към други. “Тук сме, за да се забавляваме и да си вземем наградата!” – споделя Стилиян Абрашев, доброволец в TRAP и участник в турнира.

В организацията на турнира взеха участие 10 човека, сред които Деян, Ева, Нууба, Марк – доброволци от Gaming комитета и фотографи.

Марк се погрижи за техническата поддръжка и техниката.

Нууба успя да събере участници, да организира целия турнир, да коментира игрите, да контролира работата на другите доброволци и да им помага за поддържането на техниката.
Никола бе главен админ и редактор на Discord и Тwitch – канала.

Naglite – 3

Vojdovete – 0

“Проблеми по време на финала почти нямахме, като изключим този с аудиото, който бързо овладяхме.” – разказва Георги, second caster-a и помощник за техническата подръжка.

Нууба описва финала в едно изречение: “В моите очи по-добре не можеше да стане, всички бяха въодушевени и щастливи да играят!”

NAGLITE дойдоха от другия край на България – Добрич, за да се изправят пред Vojdovete и да вземат голямата награда от стойност 750 лв + 5 броя геймърски клавиатури Razer OrnataV2.

NAGLITE заслужиха победата си с резултат от 3:0, а Vojdovete отнесоха парична награда на стойност 500 лв + 5 броя геймърски слушалки Razer Kraken 2019.

“NAGLITE приеха победата много спортсменки, вместо да скачат и да се радват, те първо поздравиха Vojdovete за добрата игра! Нещо, което винаги трябва да се прави при официален мач! Vojdovete от своя страна приеха загубата с усмивка и даже ги мотивира да играят в следващия ни турнир!”- отбелязва Нуба – представителят на Gaming комитета на “Тротоара 2020”.

Наградите бяха предоставени от Ardes.bg и връчени със специалното участие на Стефи – ментор на момчетата от Gaming комитета, които научиха много от нея.

Екипът на Тротоара и организаторите на турнира благодарим на всички, вложили време, усилия и средства в осъществяването на мащабния проект TRAP of Legends 2020 и обещаваме, че предстоят още по-вълнуващи събития за любителите на електронните спортове!

Галерия със снимки от събитието (Facebook)

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2024 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube