fbpx

TRAPCAST | Епизод 7 – Александър Шумаков (PARKMAN) и Габриела Стоянова

TRAPCAST | Епизод 7 – Александър Шумаков (PARKMAN) и Габриела Стоянова

НЯМА КАКВО ДА СЕ ОБЪРКА!

В седмия епизод на TRAPCAST си говорим с Александър Шумаков (PARKMAN) и Габриела Стоянова.

Защо и как рапът развива у младите хора интерес и полезни знания? В разговора се застъпват многобройни и многообразни теми, които засягат както сегашните младежи, така и вече “бившите” тийнейджъри.

Може да чуете как всъщност как рапът влияе върху нашите гости и какво ги мотивирва да се занимават с това. Каква е практиката в писането на текстове? Кои са любимите рапъри на Алекс и Габи? Защо предпочитат рап музиката насред другите жанрове? Как рапът влияе на младите хора? Как създаването на музика, може да те доближи до големите рапъри като Жлъч и Атила. Какво е рап лагер? Какво е SEEKERSРАП КОНКУРС? Ще научите и повече за извънкласните дейности – защо са важни и как помагат на младите хора? Каква роля имат учителите в мотивирането на младите хора? Какви различни практически дейности има за младежите?

Screenshot 2023-09-23 131113

Габриела Стоянова

Габриела Стоянова е трападжийка, учи в ПГО “Княгиня Мария Луиза”. Интересува се от моден дизайн, рисуване, създаване на облекла и рап музика. Предстои й да избере специалност в университета.

Александър Шумаков (PARKMAN)

Александър Шумаков (Parkman) работи в Astea Solutions, а в свободното си време се занимава със създаването на рап музика под псевдонима Parkman. 

Screenshot 2023-09-23 131533

В ЕПИЗОДА ЩЕ ЧУЕТЕ

 Кои са Александър Шумаков (PARKMAN) и Габриела Стоянова 
Извънкласните занимания и тяхната важност 
 Защо липсват кадри и мотивация в България? 
Как се напредва в изграждането на умения?
За SEEKERS RAP CONTEST
За искреността в хип хоп музиката
Защо е еднообразна чалгата
Хоби vs наркотици
Силата на рапа
Уроци от българските рапъри
Как рапът помага в работата
Рап музиката и българската действителност
Инициативност на учители и ученици
Клубове и ученически съвети
Социализацията и важността от нея
tl (1)1

Водещият – Деян Янков

Деян е председател и член на настоятелството на Народно читалище “Тротоара 2020”.

“TRAPCAST е един страхотен и различен начин да сме заедно и да си поговорим – младежи, възрастни, читалището и бизнеса.”

TRAPCAST е най-новият проект на Народно читалище “Тротоара 2020” – подкаст, в който поставяме на едно място младите хора, обществената ни кауза и интересни личности от бизнеса, за да покажем връзката между тях, да дадем сцена на добрия пример и да търсим заедно теми и решения.

Искаме да покажем, че всички тези елементи, част от нашето общество и изграждащи бъдещето ни, могат да намерят обща посока, заедно да се развиват и да създават една по-добра среда, в която няма невъзможни неща. И няма какво да се обърка.

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2024 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube