fbpx

Деян Янков е един от финалистите в националната кампания “Будител на годината 2020”

Десет са финалистите в националната кампания „Будител на годината 2020“, организирана от Българското национално радио. Вече седем години с гласуване се определят хората, които в днешния ден вдъхновяват околните, създават промяната и творят добро.

117 са номинациите, получени в тазгодишната кампания, с вдъхновяващи истории и техните герои. Традиционно кампанията не номинира политици, протестиращи и журналисти, чиято работа по подразбиране трябва да е будителство.

Жури в състав председател д-р Милен Врабевски и членове проф. Огнян Герджиков, Елеонора Гаджева, Снежана Йовева-Димитрова и Ива Дойчинова след обсъждане и гласуване определи сред всички номинирани десет финалисти.

Гласуването на публиката за победителя сред тях ще започне през октомври, а кой е „Будител на годината 2020“ по традиция ще стане ясно на 1 ноември.

От 15 до 31 октомври можете да подкрепите Деян Янков и Фондация Тротоара на адрес: https://bit.ly/3400kqF

От един IP-адрес или email може да се гласува веднъж на ден.

Гласувайте за Деян за будител на годината!

Младите хора не са бъдещето – те са настоящето. Те са каузата, за която си заслужава и трябва да се борим. Повече от 5 години във Фондация Тротоара работят с млади хора за включването им в различни дейности. Главната цел е да ги ангажират, да ги провокират, да ги накарат да искат и да мислят, да им дадат поле за изява, ухо, което да ги чуе, среда, която да ги види.

Работят с доброволци – служители, работници, мениджъри, възрастни и млади хора, които милеят за младежта и децата, хора, които дават сърцето и душата си, за едно по-добро настояще. Ангажират бизнеса и корпоративната отговорност.

От 15 до 31 октомври можете да подкрепите Деян Янков и Фондация Тротоара на адрес: https://bit.ly/3400kqF

От един IP-адрес или email може да се гласува веднъж на ден.

Източник: bnr.bg

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2024 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube