fbpx

Elements и още нещо

Чувал ли си за Elements?

Това е място на позитивна енергия, лъчезарни усмивки и бликащ талант. Това е Youtube канал, в който можеш да следиш за всичко случващо се около T.R.A.P. – хората в него, вдъхновенията им, предизвикателства, различни влогове и природа.

Elements е сравнително нов, но постепенно набира  скорост. Стартира на 19-ти ноември 2017г.. За сега има 10 видеа – всяко интересно, показващо талантливи и забавни млади хора, споделящи интересите си. Заснети са главно с GoPro Fusion, която можете да разгледате по-обстойно във второто видео на канала с участието на Dan Iliev или CrafterDazBg. Каналът се подкрепя от Ardes.bg и целият им екип, без който нямаше да го има.

Elements е достъпен за хора, които искат да се включат – “идеята от вас – а монтажът от нас”. Нужно е само да напишеш коментар под някое от видеата или да изпратиш email на info@trotoara.com (на който можеш също да подкрепиш канала), или да пишеш на нашите страници и групи (линкове – долу). Ще разбереш как да станеш доброволец и как да следиш събитията около Фондация Тротоара. Това е шанс да станеш част от отвореното семейството на T.R.A.P.

Но защо не го направим още по-интересно?! Едно от новите неща е въвеждането на членските карти. Те ти дават възможността да посещаваш всички наши събития безплатно, да получаваш намаления и билети от всички наши партньори, да използваш цялата техника на TRAP-a, включително звукозаписното студио, залата за танци и всичко останало, когато бъде готово!

Как можеш да спечелиш членска карта?

1) Чрез успешно завършено предизвикателство, дадено ти от комитета по предизвикателствата (разбери повече за комитетите в канала);

2) Чрез събиране на точки като доброволец в T.R.A.P.;

3) Чрез дарение в полза на Фондация Тротоара в размер на 50 лв.;

Можеш да се запознаеш по-детайлно с условията на членските карти и предизвикателствата в описанието на видеата в Youtube канала.

Абонирай се, обмени знания и опит, сподели какво те прави щастлив и какво те движи. Не се притеснявай да се впуснеш в предизвикателства – може да намериш нови приятели и да прескочиш бариери. Ако не ме разбираш, просто цъкни Elements и ще откриеш нови интригуващи идеи 🙂

Можете да намерите повече на:

Elements: https://www.youtube.com/channel/UCoMzeFro5DZG8TVrbODuAsQ

Сайтът на Тротоара: www.trotoara.com

Фейсбук страницата на Тротоара: https://m.facebook.com/trotoaracom

Каналът на Тротоара: https://youtube.com/c/trotoara

Групата на T.R.A.P.: https://m.facebook.com/groups/1696477087046597

Може да прочетете тази публикация и на: Английски

Categories: Новини

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2024 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube