fbpx

Как T.R.A.P. отбеляза Earth Hour 2018

T.R.A.P. отново успя да създаде едно пространство, изпълнено с музика, смях и изобилие от млади, диви и красиви хора. На 24 март в дербите на центъра на любимата ни столица, а именно небезизвестният Mixtape 5, заедно изразихме почитта, благодарността и загрижеността си към майката Земя.

Там, на фона на вечното звучене на рока, си припомнихме какво  всъщност ни дава нашата планета и начините да я опазим или по-скоро да намалим разрушителната си дейност. Изгасихме лампите в уречения час и се любувахме на тъмнината в очакване на още жива музика.

На сцената се изявиха The Cocoons, които подгряха, следвани от Neon Mosquito. Leever тотално размазаха. Момчетата свириха отлично, заредиха публиката и я накараха да се разбеснее. Балканджи, носещи българския дух, предизвикаха усмивките ни с благата и свежа енергия на своите песни. The Lefties… ни оставиха без думи. Музиката бе безспорно завладяваща душата и тялото, а след всяко парче младежите от Шумен със своята натуралност и искреност ни разсмиваха от сърце. Ето това се случва, когато сцената се превърне във втори дом – отдаваш се целия,  размазваш се по пода ѝ, предаваш цялото си същество на хората пред нея, които жадно попиват всяка нота, всеки тон, всеки удар.

Това, дами и господа, е българската ъндърграунд музика. Искрена. Вдъхновяваща. Труднопостижима. Неограничаваща. Свободна. Красива. Различна. Жадна. Жадна за развитие, за бъдеще.

Именно поради тази причина средствата, събрани от концерта, ще се използват за ремонта на  Фондация “Тротоара“, която цели да развие всякакви разнообразни форми на изкуството, които, за жалост, биват оставени на заден план в бързоразвиващия се свят.

Благодарим на Земята, на музикантите, на публиката, на клуба, на всеки, който е допринесъл за осъществяването на концерта и на T.R.A.P. … затова, че ги събра да се забавляват заедно!

 

Повече информация и снимки от събитието може да намерит тук

Може да прочетете тази публикация и на: Английски

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2024 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube