fbpx

Приключението започва в T.R.A.P. – благотворителен фестивал и концерт 9/12, УАСГ

Да се съберем заедно е начало.
Да останем заедно е прогрес.
Да работим заедно е успех.

Математици и артисти на една сцена. Ученици и професионалисти. Светът на технологиите среща света на изкуството. За първи път в историята Софийска математическа гимназия и Национала природо-математическа гимназия се обединяват за една благородна инициатива –  развитието на младежкия център за вдъхновение и творчество Т.R.A.P. (Trotoara Room for Angry People). Заедно с помощта и опита на Фондация “Тротоара” те застават зад организацията на благотворителен концерт “Приключението започва в Т.R.A.P.”

T.R.A.P. има нужда от ремонт! Помогнете да го преобразим в едно страхотно място за младите хора в София!

Дата и място:

На 9.12.2017 г. (събота), 12:00 – 21:00 ч. – в Университет за архитектура, строителство и геодезия
Аула “Максима” – УАСГ, Клуб “Джамборе”, пространството пред аулата.

Фестивалът се осъществява с участието на фирми от IT бизнеса, с които учениците от софийските гимназии ще имат възможност за среща и обмяна на информация. Учениците, фирмите и партньорските организации на Тротоара ще подготвят много изненади, работилници и полезни презентации за всички присъстващи. А в концертната част талантите от столичните гимназии ще излязат на сцената заедно с изпълнители от Гласът на България, So Called Crew и Roof Rhymez Studio.

Подарете билет на ученик!

Предоставяме ви възможността да направите един прекрасен подарък на младеж, който не може да си позволи да посети концерта.

Може да научите повече тук

https://www.generosity.com/celebration-fundraising/t-r-a-p

Изпълнители:

So called crew, Roof Rhymez Studio, Гласът на България
Млади таланти от СМГ, НПМГ и други столични училища.

SoCalledCrew се включват благотворително в подкрепа на събитието!

Нашите приятели от Roof Rhymez Studio за втори път подкрепят инициативите ни! Благодарим!

Гласът на България в подкрепа на T.R.A.P.!

И голямата новина – Звездите от Гласът на България ще пеят за T.R.A.P. – специални изпълнения в програмата!

Програма:

12:00 – 18:00: Фестивална част, Клуб “Джамборе” УАСГ

Мини-фестивалът ще започне точно по обяд. Най-големите IT фирми в столицата ще представят възможностите за развитие, които предлагат на младите хора. Младежите и гостите ще могат да си поговорят за кариери в сферата на информационните технологии. А освен това са предидени прожекции и дискусии за изкуствен интелект, нови технологии и интересни научни постижения.

Нашите партньорски организации ще помогнат и с подготовката на работилници по компютърни игри и гейминг (включително с много игри!), влогърство, графити, танци, фотография и какво ли още не.

Всичко това е безплатно, както и игрите на дартс, джаги и билярд. А безплатните домашно приготвени храни и напитки са допълнителен бонус!

18.00 – 21:00: Концертна програма, Аула “Максима” УАСГ

В 18 часа след игри, забавления и нови знания, се прехвърляме към концертната част. Млади таланти и състави от НПМГ, СМГ и цяла София ще споделят сцената с професионални изпълнители от съвременната българска музика.

С участието на:

HPE, MentorMate, 60k, ScaleFocus, Bulwork

Как изглежда клуб Elements - първата готова ремонтирана част от T.R.A.P. - изцяло изградена с помощта на доброволци и дарения!

Поради огромния интерес, в момента СМГ и НПМГ провеждат кастинг за най-добри изпълнители. На сцената на 09.12. ще излезе селекции от вокални изпълните, музикални групи, танцови формации и други таланти. А съвсем скоро ще можем да споделим повече информация за тях.
Потвърдени изпълнители са вокалният хор на НГДЕК – “Елица”, клуб по ирландски танци “Келтски Феникс”, балет “Веда Джуниър”, както и шоу-формация от фрийрънъри, байкъри, скейтъри и брейкъри.

Повече за изпълнителите

So Called Crew е българска хип-хоп формация, създадена през 2011 година.
В състава й в момента са Евгени, Жлъч, Бате Доуен & Trasher.
Техните парчета са вдъхновени от сериозните и смешните неща, често от “това, което ни дразни”.

https://www.facebook.com/SoCalledCrew/

Roof Rhymez Studio е звукозаписно студио създадено от DarkSide (MC), Sr. Martini (MC) и IMP (MC, Beatmaker, Music video director). Във формацията са и Dj Fresh KIT (Turntable) и Борислав Божков (китара).
Roof Rhymez е организация, която не слага скоби или рамки на хората с талант. Това е една идея, която се разклонява във всички сфери и субкултури, с една единствена мисъл:
“Да създаваме и творим, кодирайки в продуктите си добродетели, не толкова бизнес модели!”

http://roofrhymez.com/

С участието на изгряващи звезди на българската сцена – изпълнители от четвъртия сезон на предаването “Гласът на България”. Победителят за 2017-та Радко Петков, Симона Загорова и Кристиан Грънчаров ще представят новите си песни.

Повече за събитието “Приключението започва в TRAP”: https://www.facebook.com/events/133615170692735/
Повече за кампанията за събиране на средства: https://www.generosity.com/celebration-fundraising/t-r-a-p/

Билети може да намерите в мрежата на eventim:
http://www.eventim.bg/bg/bileti/priklcenieto-zapocva-v-trap-sofi-aula-maksima-477520/event.html

Какво е T.R.A.P.?

T.R.A.P. (Trotoara Room for Angry People) е младежки център в процес на изграждане, където ученици и млади хора от София ще могат да се занимават с творчески дейности, да общуват и да откриват себе си и света около тях напълно безплатно.

Четири зали за музика, танци, рисуване, театър и други изкуства, аудио и видео обработка. Работилница за ръчен труд и велосипеди. Клуб по екстремни, планински и улични спортове. Опазване на околната среда и природосъобразен начин на живот.

Всичко това на едно място в сърцето на София!

Черпещи вдъхновение от Швеция и Save the Children, ние от Фондация Тротоара, заедно с младите хора в София и подкрепата на бизнеса, решихме да създадем това място. Място, където труд, творчество и вдъхновение изместват депресията, алкохола, наркотиците и агресията. Място, където се създават ценности.

Може да прочетете тази публикация и на: Английски

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2024 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube