fbpx

Фотографска работилница за ученици

Лятото е вече в разгара си, а това означава, че е дошло време за нови дейности, слънчеви разходки, срещи с готини хора и много, ама много забавления.

По този повод Фондация Тротоара организира фотографскa работилница за всички ученици, които са в София, като както до сега – заниманията са напълно безплатни за участници до или на 18 години. Работилницата ще бъде водена от Иван Шишиев, създател на един невероятен проект, наречен Етюдите на София, който може да разгледате тук: https://www.facebook.com/etiuditenasofia/

Иван е човек, който вижда истинските детайли, които правят една картина красива, динамиката, спокойствието, тайните и многото лица на града и го представя през обектива си по такъв начин, че в душата ти остава едно леко усещане, примесено с носталгия, любов и слънце и започваш да обичаш този град все повече и повече.

Той се захваща с Етюдите на София, защото прекалено много хора спорят с него, че София не е красив град. В последствие разбира, че на тези хора трудно се угажда, София е невероятна, а проектът вече е роден и започва да живее собствен живот, за което символизират трите изложби, които Иван прави.

Фотографската работилница ще даде възможност на младежите да видят града по един различен начин, да намерят онези неща, които ги вдъхновяват и да използват смартфоните си, за да уловят тези мигове. Работилницата ще се проведе на 4 дати, а темата е Street Action / Улицата в движение:

15 ЮНИ 2017 г. – 18:00

Сборен пункт площад Славейков

24 и 25 ЮНИ 2017 г.

По време на фестивала София Диша

6 ЮЛИ 2017 г. – 18:00

Сборен пункт пред входа на Театър София в парка Заимов

Събитието във Фейсбук:
https://www.facebook.com/events/118682322053387/

etudite 4

Всички желаещи да участват във фото работилницата могат да се запишат като ни изпратят трите си имена и телефон за контакт на info@trotoara.com или на лично съобщение в страницата на Фондация Тротоара.

За участие във фотоконкурса Street Action/Улицата в движение, може да качвате своите снимки в специален панел в сайта на Тротоара:

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2024 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube