TRAP fest Club edition – Earth Hour 2017 special в клуб “Mixtape 5”, B-side, София на 25.03.2017

Фондация “Тротоара” представя първото от поредицата събития #TRAPfest. Поводът е Часа на Земята, който тази година е на 25 март и започва точно в 20:30 часа. Това е едно от най-мащабните събития, като милиони хора по целия свят символично изгасят осветлението в домовете си за един час, а знакови сгради притъмняват – призив за съпричастност с климатичните проблеми и възможност за всеки човек да разбере какво влияние имат малките постъпки върху голямата планета и как може да използваме силата си като общество, за да се справим с климатичните промени заедно.
 
Ще се забавляваме със страхотните и вдъхновени групи Overhook, Paracosm, The Lefties, Jam, Paraplanner, NU/ANCE. Събитието е разделено на две части – по време на първата входът е отворен и за младежи под 18 години, като за всички тях е безплатно. За всички над 18 цената е символична от 6 лв.
 
Цялото събитие ще бъде излъчено НА ЖИВО! по интернет в сайта на Тротоара и Фейсбук.
 
Вход: 6 лв (безплатно за лица под 18г.)
 

Организирано от Black Nebula Events.

#TRAPfest 2017

Искаме да превърнем 2017 в една пълна с вдъхновение и творчество година. Събитията обхващат теми и дейности, които подкрепя Фондация “Тротоара” и които са залегнали в основата на новия ни проект – T.R.A.P. – екология, изкуство, танци, фотография, музика, ръчен труд, колоездене и активен начин на живот и др.
 

Ще бъдат привлечени стотици младежи от различни социални групи – различни училища, институции, домове. Чрез личното си участие и посещение на мероприятията те ще общуват помежду си, с доброволци, с ментори, ще се забавляват заедно, ще им се даде възможност за изява и творчество. Ще се докоснат до познати и непознати за тях области, ще бъдат провокирани и подкрепени в интересните за тях дейности.

 
Основни цели на настоящите събития са да бъдат привлечени спонсори и партньори за проекта T.R.A.P., да се съберат средства за реализирането му, както и да се промотира и да достигне до по-широка публика.
 
Всяко едно събитие ще бъде заснето от фотограф и оператор, ще бъде създадено съдържание, което ще бъде разпространявано в мрежите на Тротоара – социални, сайт, външни медии и издания и др. Няколко от събитията ще бъдат излъчени на живо в интернет.

T.R.A.P. – място за вдъхновение и творчество – ВИДЕО

Пълно описание на проекта: T.R.A.P. – място за вдъхновение и творчество
Снимки на T.R.A.P.
Categories: Събития

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2019 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube