fbpx

wanTED:: За уроците на опита говори комуникаторът Ради Георгиев, епизод 7

Как се става търсен и желан в професията и живота: отговорът на този и още вълнумащи въпроси, които си задават младите на стрта на професионалния си път, търсим с гостите в студио, показвайки положителния пример на изявени специалсти от сферата на комуникациите, предприемачеството и каузите.

В седми епизод тръгваме по пътя в професията във вид на художествен разказ, написан от ПР специалиста Ради Георгиев. В дебютния си роман “Стажът” той преплита реални случки от придобития опит с въображаем сюжет и герои, зад които стои в ролята си на автор. Създавайки истроия в историята, той праща героя си Митко да извърви отначало постигнатото от него в сферата на комуникациите, като всичко започва от един стаж зад граница. Тръгвайки по стъпките на преживяното от името на своя герой Ради Георгиев го сблъсква с поучителните уроци за всеки млад човек в сърцето на една безмилостна индустрия, през които сам е преминал. Ради Георгиев е заемал рекламни и маркетингови позиции в агенции и медии и към днешна дата работи по проекти, свързани с изкуството, културата и образованието в ПР студиото 8pm, което и притежава.

В “Аз, Бранда” ви срещаме с едно читалище, което се ражда на тротоара на спирка, и неговите съдзатели, използващи нестандартни методи да подтикват младите да знаят и да могат.

Най-интесеното от разговора с Ради Георгиев в няколко изречения:

– Историята в “Стажът” сама го намира.

– За него хората винаги са били най-ценното нещо.

– Във всеки проект на агенцията стои работа по 10-12 часа на ден.

– Тези, които успяват в комуникациите и във всяка една професия, не се взимат твърде насериозно.

– Изкарването на пари е процес, който изисква време.

– В реалния живот не се става богат с търкане на билетчета.

– Ако всеки прави малки стъпки в своята сфера, това води до големи общи стъпки за всички.

Общувай с нас:

– във Facebook:

– в Instagram

– на сайта на телевизия “Алма матер”

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2024 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube