fbpx

TRAPCAST | Епизод 6 – Дариел Валентинов (Нууба) и Стефка Стефанова

TRAPCAST | Епизод 6 – Дариел Валентинов (Нууба) и Стефка Стефанова

НЯМА КАКВО ДА СЕ ОБЪРКА!

В шестия епизод на TRAPCAST си говорим с 21 годишния Дариел Валентинов-Нууба и Стефка Стефанова Защо и как геймингът развива у младите хора интерес и полезни знания, според Нууба и Стефка?

В разговора се застъпват многобройни и многообразни теми, които засягат както сегашните младежи, така и вече “бившите” тийнейджъри. Може да чуете как всъщност децата гледат на гейминга и защо за тях той е толкова интригуващ, през погледа на две различни поколения. Възможно ли е геймингът да бъде начин на широко обогатяване на познанията и комуникационните умения на геймърите? Каква е причината пандемичната обстановка да е по-добре приета от геймърите, тяхната страст – спасение ли е била в критичната ситуация? Какво може една фирма да научи и алтернативно да използва от геймърския живот? Ще научите как играенето на компютърни игри развива човек до едно по-високо интелектуално ниво и колко много фактори стоят зад “просто една игра”.

Дариел Валентинов (Нууба)

Дариел Валентинов или както ние го наричаме – Нууба, ентусиаст на крипто и недвижеми имоти. С главно участие в Trap of Legends, във всичките му издания, в гейминг екипа, където се занимаваше с воденето на турнира, коментирането на мачовете, комуникацията с играчите по време на селектирането на отборите.

Стефка Стефанова

Стефка Стефанова, е трападжийка, която е помагала в изграждането на събитието Trap of Legends. Занимавала се в HR сферата в различни компании, любител на рок и метал музиката, Стефи е била ментор на момчетата от Gaming комитета за организацията на събитието.

В ЕПИЗОДА ЩЕ ЧУЕТЕ

 Болест ли е геймингът? 
Как геймингът изгражда важни и ценни умения? 
 Защо учителите никога не трябва да подценяват учениците си? 
Как се е променял геймингът сред поколенията? 
Кои са Дариел Валентинов (Нууба) и Стефка Стефанова?
Защо е важна визуализацията и работата с данни?
Поправителният изпит по изобразително и защо учителите не трябва да подценяват учениците си
Да работиш за себе си или за друг?
За сигурността и развитието
Запознанството на Дидо и Стефка
Организацията на TRAP Fest 2018
Забавни истории от TRAP OF LEGENDS 2018
Доброволчеството в TRAP OF LEGENDS 2018
Заболяване ли е геймингът?
Ползите от гейминга при изграждането на умения
Личностното развитие на Нууба
Проблемите в личния живот и гейминга
Момичетата и момчетата в гейминга
tl (1)1

Водещият – Деян Янков

Деян е председател и член на настоятелството на Народно читалище “Тротоара 2020”.

“TRAPCAST е един страхотен и различен начин да сме заедно и да си поговорим – младежи, възрастни, читалището и бизнеса.”

TRAPCAST е най-новият проект на Народно читалище “Тротоара 2020” – подкаст, в който поставяме на едно място младите хора, обществената ни кауза и интересни личности от бизнеса, за да покажем връзката между тях, да дадем сцена на добрия пример и да търсим заедно теми и решения.

Искаме да покажем, че всички тези елементи, част от нашето общество и изграждащи бъдещето ни, могат да намерят обща посока, заедно да се развиват и да създават една по-добра среда, в която няма невъзможни неща. И няма какво да се обърка.

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2024 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube