fbpx

TRAP fest 2018 – Приключението 2 – Фестивал на младежта, технологиите и изкуствата | Прес инфо

Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/1895757100447562/

Дати на провеждане: 8-9.12.2018 г., 11 – 21 ч.

Място: София Тех Парк, зала „Джон Атанасов”

Организатор: Фондация „Тротоара“

Билети в мрежата на Eventim.bg:

http://www.eventim.bg/bg/bileti/trap-fest-2018-priklcenieto-2-sofi-inovacionen-forum-dzon-atan asov-teh-park-507223/event.html

Фондация „Тротоара”, подкрепена от отговорния бизнес, нестопански организации, медии и артисти и с дейното участие на ученици от СМГ, НПМГ и други средни училища, организира за втора поредна година Фестивал на младежта, технологиите и изкуствата!

Целта на инициативата е да ангажира младежката сила и енергия за придобиване на важни умения, свързани с мениджмънта, участията и организацията на проявата, тъй като във всяка от програмите и задачите по реализацията на Фестивала главни действащи лица са учениците. Всички приходи от събитието са в подкрепа на T.R.A.P. (Trotoara Room for Angry People) и фондация „Тротоара“, чиято мисия е да осигури по-добра среда за младите хора в България.

В два последователни дни пространството на зала „Джон Атанасов” в София Тех Парк ще бъде разделено на зони с множество дейности:

⇒ зона за гейминг турнири за всички почитатели на League of Legends и CS:GO и свободно играене на Overwatch, Fortnite, Hearthstone и конзолни игри, както и зона за видео игри на Ubisoft. Турнирите ще се стриймват през цялото време в Twitch канала на Тротоара

зона за фен срещи на Ютюбъри и панел за дискусия с тях, прожекции на видеа

⇒ зона за 3D-принтиране и роботика от B2N

⇒ презентационни зони, където ще бъдат представени дейностите на НПМГ Алумни клуб, Етюдите на София, RedVertex, B2N + 3D принтиране, Nakama, Ubisoft, форум за корпоративна социална отговорност и възможност за дискусии по темата, TimeHeroes, среща с родителите на децата, които посещават TRAP и дискусия, MusalaSoft, Kinematograf.bg, както и зона, където доброволците от Hewlett Packard Enterprise – Bulgaria, TimeHeroes, Musala Soft, Тротоара и учениците от СМГ и НПМГ ще разкажат за съвместната работа по организацията на TRAP fest 2018. Поради големият интерес все повече организации изявяват желание да се включат, затова следете събитието – очакват ви още много приятни изненади!

НОВА ИНФОРМАЦИЯ!

С голямо съжаление искаме да ви съобщим, че поради независещи от нас причини, изпълнението на Wosh MC отпада от програмата на феста. За сметка на това, с огромно удоволствие искаме да съобщим, че вместо Уош на сцената за закриване на фестивала ще излязат ЖЛЪЧГриговор, Гена и Trasher ART, така добре познати от So Called Crew. Очакваме ви на TRAP fest 2018 – Приключението! 

Ще има обособени зони за танцуване, за настолни игри – Abordage и DaПлейс, както и зона с музикални инструменти подсигурени от Dynacord и Pro Technica.

Двата дни ще бъдат завършени с гала концерт на главната сцена! Там ще стъпят обичаната от няколко поколения група D2 (8.12) и лошите момчета на българския рап Жлъч, Гена, Григовор, Trasher и Secta, Gerata, MD Beddah и Атила (9.12), а в акустичната зона талант ще покажат: Рада Илиева, Кристофър Уайт, Ния – победителка от Гласът на България 2018, The Hand-rolled midnights, Paracosm, Елица Дарк и още много други.

Посетителите ще се радват на театрални представления, стъндъп комеди и късометражни филми. Иновативното събитие на TRAP fest 2018 – Приключението 2 ще бъдат Скрап войните (Scrap Wars) @ T.R.A.P. fest 2018 – Save the planet. Състезанието ще се проведе в рамките на 2-та дни (8-и и 9-и декември), а участниците ще трябва да покажат знания и сръчност и с помощта на отбор и ментор и да сглобят функциониращ компютър от стари компютърни компоненти и части.

Записване за участие на: https://goo.gl/forms/SCbaZhpc7rSozq9o1

Разбира се, важна част от всички дейности е и сътрудничеството с други благотворителни организации. I CAN TOO ще бъдат представени на специална зона и на главната сцена, като гостите ще могат да подкрепят и тяхната кауза.

TRAP fest 2018 – Приключението 2 се осъществява благодарение на HPE Bulgaria, UbiSoft Sofia, Musala Soft, Experian България, Goloka, БГ Радио, Teen station, J-point, Sofia Tech Park, Ardes.bg, ProTechnica Event, I CAN TOO и разбира се главните действащи – учениците от СМГ и НПМГ и T.R.A.P.!

Ако искате да подкрепите каузата на Фондация Тротоара може да се свържете с нас на info@trotoara.com или като пишете на Фейсбук страницата ни.

КРАЙ

За фондация „Тротоара”

Мисията на „Тротоара“ е да вдъхнови младите хора да вярват в себе си, да творят, да създават свои ценности и цели в живота, да се израстват като личности и да бъдат активна, стойностна част от обществото.

Фондация „Тротоара“ е независима организация, учредена в обществена полза, насочена изцяло към младежта. Целта й е да създаде подходящи условия за творчество и изява, като ги насърчи да изградят и развият културни, духовни, интелектуални и национални ценности, да усъвършенстват уменията си и да придобият нови. Да ги мотивира да бъдат активни, да се учат и да споделят, както и да ги подкрепя в тяхното личностно и професионално израстване като пълноправни членове на българското общество и света.

За контакти:

https://trotoara.com

info@trotoara.com

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2024 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube