fbpx

“На тротоара” – втори снимачен ден

"На тротоара" - втори снимачен ден

На 18 май, отново в неделя, се проведе вторият снимачен ден на документалния филм „На Тротоара“. Под прожекторите този път застанаха музикантите от група Wartime. Те са от изпълнителите с по-голям опит и популярност, които приеха предизвикателството на фондация Тротоара и взеха участие в този проект.
Началото на снимките беше насрочено за ранния следобед. Иван Иванов (вокали), Стан Станчев – Стъмпи (вокали и китари), Антонио Митов (бас), Велизар Болчев (барабани) и Васил Симеонов (китари), пристигнаха един по един на мястото на снимачната площадка. За терен беше избрано тяхното студио, в което те провеждат своите репетиции и правят голяма част от записите си.

След заснемането на нужните кадри, екипът и групата се пренесоха навън, за да се направи интервюто с Wartime. Целият разговор с бандата предизвика много усмивки, както на лицата на екипа, така и на тези на музикантите. По време на интервюто бяха засегнати много обширни теми и в същото време бяха задеданти конкретни въпроси насочени към музикалната сцена в България.

Споделената информация от Wartime ще даде доста насоки и отговори, които биха помогнали в развитието на младежите в областта на музиката. Цялото интервю ще може да видите съвсем скоро, като част от филма „На Тротоара“. Дотогава може да разгледате нашата галерия със снимков материал от втория снимачен ден.

Повече информация за филма може да намерите тук

Официален сайт на Wartime

Официална Facebook страница на Wartime

Официална страница на фондация Тротоара във Facebook

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2024 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube