fbpx

“На тротоара” – първи снимачен ден

"На тротоара" - първи снимачен ден

На 11 май се проведе първият снимачен ден на документалния филмНа Тротоара“. Както ви информирахме преди известно време, това е дебютният проект, с който фондация Тротоара стартира своята дейност. Идеята на филма е да се направи паралел между поколенията музиканти – тяхното мислене, опит и виждане в областа на музиката. Стремежът към популяризация, хъса на младите, и опита на реализираните изпълнители.

Първата група, която беше заснета за целите на филма, са младежите от Simai. Бандата е основана в началото на 2013 година в София. Още същата година, в която се събират, Simai участват в конкурса на група D2 – „Голямото междучасие 2“, където печелят второ място.

Снимачният ден започна в ранния следобед и с известно закъснение, предвид факта, че беше неделя. Това обаче не попречи на екипа бързо да навакса загубеното време и снимките да се извършат по график. За терен беше избрана репетиционната зала, в която група Simai се събират и създават стоята музика. Кадрите, които бяха заснети там засега се пазят в тайна, но съвсем скоро ще ги видите, като част от готовия филм.

Simai са: Калофер Михов II (вокали), Александър Миладинов (китара), Андрей Андров (бас) и Георги Чунчуков (барабани). Те отговориха на всички въпроси подготвени от сценаристите, като интервюто с тях също ще може да видите в „На Тротоара“.

До премиерата на филма, която ще бъде съвсем скоро, може да разгледате галерията с фотографии от първия снимачен ден.

Фотографът на фондацията запечата интересни моменти, както и страхотното настроение, с което работиха група Simai и екипът на филма.

Повече информация за филма може да намерите тук.

Повече информация за група Simai – тук.

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2024 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube