fbpx

Представяне на Фондация Тротоара в Metal Hangar 18

С голямо удоволствие искаме да ви представим една съвсем нова инициатива, с която се надяваме да си партнираме и занапред. Повече информация можете да намерите по-долу:

„Кои сме ние и защо искаме да разберете за нас?

Идеята за фондация Тротоара се появява преди няколко години, а официалната регистрация се осъществи в края на месец март.

Създател и учредител на фондацията е Деян Янков. Той се занимава активно с рок и метъл музика, свири в собствена група, фен и меломан е на българската музикална сцена и посещава безброй концерти на нови и утвърдени български банди.

Фондацията е независима организация, която е насочена изцяло към младите хора. Нашите цели са чрез подготвянето и реализирането на различни проекти да се създадат подходящи условия за творчество и изява на младежите.

Вярваме, че по този начин ще ги вдъхновим да се развиват и усъвършенстват, ще ги стимулираме да изграждат културни, духовни, интелектуални и национални ценности.

Искаме да ги вдъхновим да развият своите таланти и умения, а също така активно да участват в програми, проекти, мероприятия, както и във всякакви обществени инициативи в областта на музиката, изкуството, литературата, образованието и екологията.

Първият проект, който фондацията ще реализира, е заснемането на документалния филм „На тротоара„. С него искаме да направим връзката между поколенията, да покажем на зрителите какво и как се случва на музикалната сцена. Как тя се развива, какво дава на младите хора и какво е бъдещето на тези, които са решили да се занимават с музика. Искаме да покажем, как емоцията и страстта, вдъхновението и желанието да твориш могат да помогнат в израстването на младите.

Ние вярваме, че българските младежи заслужават по-добро бъдеще и ще се посветим  на тази кауза!“

Повече информация за настоящи и бъдещи проекти на фондация Тротоара, може да намерите на следните линкове:

Официален сайт: https://trotoara.com/
Facebook страница: https://www.facebook.com/trotoaracom

Източник:

Представяме ви – Фондация „Тротоара“

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2024 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube