fbpx

TRAP с концерт по случай Часът на Земята за втора поредна година

Фондация „Тротоара“ ще отбележи Часът на Земята с концерт.

TRAP fest Earth Hour 2018 special, който ще се състои на 24 Март в клуб “Mixtape 5”, е продължение на миналогодишната благотворителна инициатива в подкрепа на TRAP – Trotoara Room for Angry People.

Ние знаем, че младите хора се интересуват и участват в много благотворителните каузи, а нашите инициативи имат за цел да помогнат именно на младежи от различни социални групи и да им дадат вдъхновение. Затова искаме да се съберем заедно в името на околната среда, за Часът на земята.

Точно в 20:30 ще загасим светлините в A-side на “Mixtape 5”,

за да покажем, че дори и малките постъпки имат влияние върху голямата планета. Leever, The Lefties, BALKANDJI, GRIMAZE, ученици и изпълнители от Rockschool.bg ще бъдат с нас, за да повишат доброто настроение с хубава музика. В концерта ще вземат участие и нашите партньoри от  I CAN TOO, Софийски Планински Клуб, MOGA FEST, ПОдЛЕЗНО и Krishart.

Събитието е разделено на две части – по време на първата входът е отворен и за младежи под 18 години, като за всички тях входът е безплатен. За пълнолетните лица входът е 10 лв. Събраните средства от билети (вече са в продажба на eventim.bg)  ще отидат в подкрепа на T.R.A.P. – новото място за вдъхновение и творчество в София.

Часът на Земята е международна инициатива,

която има за цел да повиши вниманието на хората по света към проблеми свързани с околната среда, прахосването на енергия, отделяните вредни емисии в атмосферата, глобалното затопляне и ефектът му върху човечеството. То обединява милиони хора по цял свят, които изгасят осветлението в домовете и офисите си за час с призив за съпричастност с климатичните промени.

За фондацията

Фондация „Тротоара“ е независима организация, учредена в обществена полза, която е насочена изцяло към младите хора. Нашата цел е да създадем подходящи условия за творчество и изява на младите хора, като ги насърчим да изградят и развият своите културни, духовни, интелектуални и национални ценности, да усъвършенстват своите умения и да придобият нови. Искаме да ги мотивираме да бъдат активни, да се учат и да споделят, както и да ги подкрепим в тяхното личностно и професионално израстване като пълноправни членове на българското общество и света. Затова създадохме T.R.A.P. – едно уникално място в София, където развитието никога не спира. Целта ни е там общуването, вдъхновението и творчеството в различни области  да се случва с пълна сила. Една от основните ни идеи е в T.R.A.P.  да се провеждат безплатни репетиции, срещи, кръжоци, работилници и други дейности с младежите. Без ограничение на пол, принадлежност и социален статус.

Повече информация за събитието може да намерите на https://www.facebook.com/events/1616179158468231/

Може да прочетете тази публикация и на: Английски

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2024 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube