fbpx

Шейни Шейни Шейни!!! Работилница и каране на шейни с TRAP!

Февруари донесе сняг, а в TRAP – Trotoara Room for Angry People разполагахме с материали за страхотни бързоходни снежни шейни! Две от тях бяха готови и нашето желание беше, да направим още няколко, които да използваме за спускане със на Витоша!

Всички млади и чувстващи се млади хора бяха поканени да помогнат в развитието на зимните и снежни спортове и да се забавляваме разбира се!

Резултатът беше 6 броя невероятни и специални шейни, ръчно изработени, лакирани и осветени от софийската младеж. Сега след края на сезона, шейните могат да бъдат закупени с благотворителна цел (при желание моля свържете се с нас) или ще бъдат изложени в музея на науката и техниката в Берлин 😉

Шегата настрана, ако не ги продадем благотворително, ще ги използваме другата зима 🙂

Зимна приказка с шейни на Алеко

Шейните станаха страхотни и определено ги пуснахме в употреба на Витоша. Заедно със Софийски Планински Клуб на 10-и и 11-и март до хижа Алеко организирахме и самото състезание с желаещите младежи и ученици.

Зимното състезание се оказа доста забавно, а и накрая всички спечелиха 🙂

За фондацията

Фондация „Тротоара“ е независима организация, учредена в обществена полза, която е насочена изцяло към младите хора. Нашата цел е да създадем подходящи условия за творчество и изява на младите хора, като ги насърчим да изградят и развият своите културни, духовни, интелектуални и национални ценности, да усъвършенстват своите умения и да придобият нови. Искаме да ги мотивираме да бъдат активни, да се учат и да споделят, както и да ги подкрепим в тяхното личностно и професионално израстване като пълноправни членове на българското общество и света. Затова създадохме T.R.A.P. – едно уникално място в София, където развитието никога не спира. Целта ни е там общуването, вдъхновението и творчеството в различни области  да се случва с пълна сила. Една от основните ни идеи е в T.R.A.P.  да се провеждат безплатни репетиции, срещи, кръжоци, работилници и други дейности с младежите. Без ограничение на пол, принадлежност и социален статус.

Повече информация за събитията можете да намерите ТУК и ТУК

Може да прочетете тази публикация и на: Английски

Categories: Репортажи

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2024 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube