fbpx

КЪДЕ СЕ НАМИРА T.R.A.P.?

АДРЕС:

София, ул. Братя Миладинови 26

РАЗГЪРНАТА ОБЩА ПЛОЩ:

~ 320 м2

T.R.A.P. СЕ СЪСТОИ ОТ:

~ 220 м2 зали за репетиции, музика, звукозаписно студио, танци, рисуване, работилници и др., разположени в бивши складове.
~ 90 м2 първи етаж от къща с обща стена със складовете.
Санитарни и общи помещения, коридори, двор.

РАЗХОДИ ЗА НАЕМ

Главното перо и тежест в бюджета по създаване на T.R.A.P. е наемът на помещенията. Разполагаме с подходящи зали, наети за срок от 5 години. Намират се на едно от най-комуникативните места в София, достъпни с метро и друг транспорт.

РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ

Второто нещо от основна важност в създаването на T.R.A.P. е строителната част. Голяма част от строителните материали вече са налични, благодарение на щедрата подкрепа на различни фирми. Но не всичко. Също така имаме сериозна нужда от строителна помощ от професионалисти и доброволци – монтаж на настилки, гипсокартон, ремонт на покрив, електроинсталация и др. Свържете се с нас за повече и конкретна информация.

trapPlace
trapPlace2

За ремонта на T.R.A.P. и смяната на предназначението на помещенията, Фондация Тротоара търси подкрепа от фирми специализирани в следните области.

Дарение на строителни материали

Дарение на оборудване

Монтажни и демонтажни дейности

Транспорт на материали, извозване на отпадъци

Разполагаме с пълна проектна документация за смяна на предназначението на имота, което включва част Архитектура, ОВиК, ВиК, Електро и др. Проектите са придружени с количествени сметки, монтажни схеми и всичко необходимо за изпълнението на ремонтните дейности.

Помогнете на Фондация Тротоара!

Направете дарение или се включете в каузите ни.

ПЪРВАТА РЕМОНТИРАНА ЧАСТ ОТ T.R.A.P. – ELEMENTS

Клуб по екстремни, улични и планински спортове (колела, скейтборди, ролери, ски, сноуборд, BMX, туризъм, катерене, водни спортове), опазване на природата и работилница за колелета, с наименованието Elements – вече е готов и отвори врати. Ето как изглежда:

ПОВЕЧЕ ЗА T.R.A.P. МОЖЕ ДА НАУЧИТЕ ОТ СЛЕДВАЩОТО ВИДЕО:

Може да прочетете тази публикация и на: Английски

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2024 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube