TRAP КАРТИ

Какво е TRAP карта? 

Накратко казано, TRAP картата те прави член на TRAP. Тя не се закупува, получаваш я  чрез активността си. С нея имаш възможността да се възползваш от множество привилегии и, разбира се, да си част от нашето TRAP семейство. Няма нужда да посещаваш TRAP, за да имаш членска карта. Единственото нужно е да правиш това, което обичаш активно или да правиш добри дела, които не е необходимо да са пряко свързани с дейностите в TRAP. Ако разберем, че си направил нещо добро, винаги можеш да разчиташ на нашата подкрепа.

Защо да имам TRAP карта? 

Освен че TRAP картата те прави член на TRAP, тя ти дава много възможности като:

 1. Ползване на звукозаписно студио и репетиционна. Ако се занимаваш с музика, имаш таланта да пееш или свириш, искаш да се занимаваш професионално или си просто любител – можеш да използваш напълно безплатно студиото ни в TRAP, което е едно от най-модерните и оборудвани в София! Съвсем скоро ще можеш да посещаваш и безплатни уроци от професионалисти във всички музикални стилове и техники за звукозапис, обработка и др.! 
 2. Ползване на работилницата на TRAP. От рециклиране на пластмаса до разглабяне на компютри и дори “Как да си направим перфектния маникюр?” Можеш да се възползваш безплатно от всички разнообразни събития, организирани в нашата работилница!
 3. Ползване на компютърната зала в TRAP. Компютрите, до които ще имаш достъп, са оборудвани с компоненти от висок клас. Освен че по всяко време ще можеш да дойдеш да играеш на тях или да ги използваш за каквото ти хрумне, предстоят множество интересни събития, свързани не просто със забавлението от гейминга, но и какво можем да научим от него!
 4. Безплатен вход на всички събития, организирани от Тротоара. Всяка година TRAP организира множество събития и концерти. Например ежегодният TRAP фест – най-големият младежки фестивал, организиран също от младежи. Всички концерти, публикувани във фейсбук страницата ни, те очакват с безплатен вход и невероятно изживяване!
 5. Отстъпки в магазини като Ardes.bg, GoPro, Dynacord и др., а списъкът се разширява непрекъснато. Нашите партньори са приготвили немалко отстъпки за теб!

Как да получа TRAP карта? 

Несъмнено вече искаш да имаш една от тези златни карти. За целта трябва да събереш 100 точки от дейностите, описани по-долу. Постигнеш ли целта, ще получиш имейл за активирането на картата с молба за снимка за изработката. Картата ще можеш да получиш в TRAP, но пластиката не е нужна за използването й. Достатъчно е само да знаеш нейния идентификационен номер.

Как работи системата?

https://cards.trotoara.com

Необходимо е да влезеш, след което да се регистрираш на “Регистрация”. След това ще получиш своя идентификационен номер автоматично. При спечелени точки отиваш на “Въвеждане на талон” – написваш номера на картата си и номера на талона. Вече точките са в твоята карта – винаги можеш да проверяваш картата си на “Проверка на карта”, за да знаеш дали тя е активна или да провериш колко ти остават до 100!

Как да получавам точки?  

Точките не се купуват, могат само да се заслужат. Няма да има дейност, която да не бъде отбелязана. Не забравяй да информираш екипа ни за всяка твоя дейност, с която си помогнал. Дейностите се разделят в категории:

Доброволческа работа на събития

 • принос с физическа работа – пренасяне на мебели, оборудване, техника;
 • присъствие на екипни срещи, преди съответното събитие да се състои, за обсъждане на организацията; 
 • активно следене по време на събитията за това, дали всеки е на правилното място в правилното време, координация на действията за организацията;
 • изпълняване на дейността на продавач, охрана, портиер, отговорник за определено място.

Доброволческа работа в ежедневието на TRAP

 • чистене – подреждане, сортиране, събиране на боклук, миене и метене на пода;
 • готвене – включва и измиването на чинии освен самото готвене. Ако готвенето се организира под формата на събитие или работилница, се дават съответните допълнителни точки;
 • рециклиране – изхвърляне на разделно събрания боклук в съответните контейнери, като преди това се измерва теглото, в килограми, на събраните отпадъци

Творчество – всяко усилие да създадеш нещо и да развиеш уменията си. За нас няма значение дали ще е в областта на рисуването, скулптурата, музиката, танците, писането, лепенето, пръскането или нещо непредсказуемо като вид изкуство. Това, което ти печели точки в тази област, са твоите усилия да направиш нещо ползотворно, като развиваш свой интерес или помагаш на друг човек/друга група от хора за същото. Тази категория стои в центъра на всички останали. Тя представя основната цел на TRAP като фондация. Възнагражденията за творческа дейност винаги са големи.

Доброволчеството е принцип. Не е нужно да вършиш дейност само за TRAP, за да бъдеш възнаграден! Ако си помогнал и на друга организация, също ще получиш точки!

Условия и правила за ползване 

След като вече имаш своята членска карта, трябва да знаеш, че за да продължиш да я използваш във времето не трябва да спираш да твориш и помагаш. Всеки месец ще ти бъдат приспаднати по 20 точки, които ще трябва да наваксаш, за да сме сигурни, че  твоите добри дела не са еднократни. В противен случай картата става неактивна.

Отнемане на точки

Разбира се, ако не спазваш нашите правила, ще ти бъдат отнети точки. За всяка от категориите се отнемат определен брой точки. Винаги, когато ти бъдат отнети точки, ще ти бъде съобщено за какво и колко.

 1. Ако не пазиш чисто.
 2. Чупиш.
 3. Спам в официалната чат група – имаме специална група за миймове и подобни.
 4. Обиди.
 5. Внасяне и консумация на алкохол и всякакъв вид наркотици са абсолютно забранени.

Предизвикателства 

Ако си нетърпелив, има начин да се сдобиеш с всичките точки за членска карта наведнъж. Назначава ти се комитет от 5-ма произволно избрани младежи, притежаващи членски карти, които имат креативната задача да измислят предизвикателство. То е голяма и отговорна задача, за която ще трябва да инвестираш време и усилия. Разбира се, можеш да потърсиш помощ от всеки член на TRAP. При изпълнение на предизвикателството получаваш 100 точки – минимумът за притежаване на членска карта. 

Ето и няколко примера за предизвикателство за членска карта:

Стилиян – Предизвикай хората и себе си – https://www.youtube.com/watch?v=jlJCTwSUP64&t=572s

Един ден в TRAP от Поли – https://www.youtube.com/watch?v=wKva0QMox3Y

Ели – кавър на песен по избор – https://www.youtube.com/watch?v=BcxYoZysUhE

Вики –  Комикс за TRAP – https://www.youtube.com/watch?v=Fzoy781vseg

Ето и няколко примера за раздаване на точки без предизвикателство:

 • залепване на плакати в твоето училище – 5 точки;
 • помощ на Ади за изпълнение на предизвикателството й – 7 точки;
 • метене в TRAP – 3 точки;
 • направа на корица за TRAP фест – 10 точки;
 • правене на сандвичи – 3 точки;
 • участие в правене на пейки – 3 точки;
 • продаване на мърч на събитие в TRAP – 8 точки;
 • организиране на партито за рождения ден на TRAP – 25 точки;
 • участие в заснемане на видео – 12 точки.

Подкрепете ни! 

Ако припознавате идеята за подкрепа на активните младежи и искате да участвате – станете наш партньор! Пишете ни или позвънете на

DMS TRAP на 17 777: https://dmsbg.com/10904/dms-trap/

Patreon:  https://www.patreon.com/trotoara

Web:  https://trotoara.com/

FB:  https://www.facebook.com/trotoaracom/

IG:  https://www.instagram.com/trap.trotoara/

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2020 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube