fbpx

Стани част от екипа на най-якото читалище!

Народно читалище “Тротоара 2020” отваря позиции за доброволци.

Очакваме вашите кандидатури до 20.02.2021г.

За въпроси: info@trotoara.com,  +359 893 77 40 10.

✅ Описание на дейностите – Провеждане на координирана комуникация с партньори на техния език, съобразена със спецификите на корпоративната среда. Връзка, комуникация и координиране на доброволци от различни фирми, помощ в организацията на техните инициативи. Представяне на дейността и каузата на Тротоара, проучване и привличане на нови спонсори и партньори. Запознаване със специфичните за различните фирми платформи и процедури за дарения и доброволчески инициативи. Изработка на презентации. Работа със Odoo CRM.

⚠️ Изисквания към кандидатите – Добри умения за корпоративна комуникация, познания на корпоративните структури, английски език, добри умения за работа с Office пакет.

🕑 Седмична заетост – 3-5 часа

🔨 Начин на работа – Дистанционно, комуникация по телефон и email.

✅ Описание на дейностите – Споделяне на подходящо съдържание в Instagram и Facebook. Създаване на кампании, програма и график на споделянията. Следене на данни за потребителите и статистики за двете социални мрежи. Ангажиране на фенове, отговаряне на коментари и съобщения. Връзки с други страници, профили и инфлуенсъри.

⚠️ Изисквания към кандидатите – Перфектен писмен български, много добро познаване на спецификите на социалните мрежи – постове, сторита и др. Умения за създаване на интерактивно съдържание и комуникация с фенове. Чувство за хумор.

🕑 Седмична заетост – 8-10 часа

🔨 Начин на работа – Дистанционно – Facebook и Instagram.

✅ Описание на дейностите – Създаване и оформяне на съдържание за уебсайта. Координиране на доброволци, създаващи съдържание, редактиране.  Предлагаме и обучение.

⚠️ Изисквания към кандидатите – Перфектен писмен български, умения (или желание за придобиване) за работа с WordPress, добра писмена езикова култура.

🕑 Седмична заетост –  5-8 часа

🔨 Начин на работа – Дистанционно

✅ Описание на дейностите – Периодично тестване за проблеми и нормално функциониране на уебсайта. Редактиране на структурата при нужда. Следене на параметри, посещения, позициониране и др. Даване на предложения за структурата и начина на подреждане и функциониране на сайта. Предлагаме и обучение.

⚠️ Изисквания към кандидатите – Желание за повишаване на знанията свързани с функционирането на уебсайтовете. Технически умения (или желанието за придобиване) свързани с тестване на функционалностите, измисляне на нови и промяна на налични.

🕑 Седмична заетост – 3-5 часа

🔨 Начин на работа – Дистанционно

✅ Описание на дейностите – Осъществяване на комуникация с членовете на НЧ “Тротоара 2020” и отговаряне на техните нужди от информация и включване в дейностите на читалището. Поддръжка на досиетата и познаване на членовете. Организиране на събития, следене на членство и дължим членски внос. Работа с Odoo CRM.

⚠️ Изисквания към кандидатите – Отлични умения за комуникация с хора, желание за нововъведения, подреденост в информацията и последователност в комуникацията с членовете. Чувство за хумор. Умения за решаване на евентуални конфликти.

🕑 Седмична заетост – 3-5 часа

🔨 Начин на работа – Дистанционно email, телефон, Odoo CRM.

✅ Описание на дейностите – Подреждане, следене и организиране на инвентара на TRAP. Близка работа с Марк, Ева, и отговорниците в младежкия център. Намиране на ефективни решения за запазване и организиране на материалната база. Работа с Odoo Inventory.

⚠️ Изисквания към кандидатите – Подреденост и отговорност към материалната база.

🕑 Седмична заетост – 5-8 часа

🔨 Начин на работа – На място в TRAP и дистанционно

✅ Описание на дейностите – Измисля, продуцира, създава и организира телевизионно съдържание заедно с децата в TRAP.

⚠️ Изисквания към кандидатите – Творческа натура, лесна комуникация с тийнейджъри, умения (или желание за придобиване) в телевизионното продуциране и организация.

🕑 Седмична заетост- неопределена

🔨 Начин на работа- На място в TRAP и дистанционно

✅ Описание на дейностите- Измисля, продуцира, създава и организира радио и подкаст съдържание заедно с децата в TRAP..

⚠️ Изисквания към кандидатите – Творческа натура, лесна комуникация с тийнейджъри, умения (или желание за придобиване) в радио и подкаст продуциране и организация.

🕑 Седмична заетост- неопределена

🔨 Начин на работа – На място в TRAP и дистанционно

✅ Описание на дейностите – Комуникация с геймъри и стриймъри. Координиране на създаването на съдържание. Модериране на Discord сървър и комуникация с членовете на каналите там. Организиране на онлайн-офлайн gaming турнири за младежи и възрастни. Организиране на благотворителни корпоративни gaming турнири. Предлагаме и обучение.

⚠️ Изисквания към кандидатите – Добро познаване на разпространени видео игри. Познаване на Discord, платформи за турнири, стрийминг техники и платформи. Умения (или придобиването на такива) в организирането на турнири.

🕑 Седмична заетост – неопределена

🔨 Начин на работа – На място в TRAP и дистанционно

✅ Описание на дейностите – Организиране на благотворителен gaming турнир за фирми и техните служители.

⚠️ Изисквания към кандидатите – Добри умения за корпоративна комуникация – мениджъри, специалисти човешки ресурси и служители. Добри организационни умения. Информация за турнира: https://trotoara.com/PlayForCharity.pdf

🕑 Седмична заетост – неопределена

🔨 Начин на работа – Дистанционно

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2021 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube