fbpx

Благотворително парти и търг за набиране на средства за T.R.A.P.!

Тротоара в сътрудничество с Remote Year ви канят отново на парти за събиране на средства за ремонта на приключенския клуб, част от T.R.A.P. – място за творчество и вдъхновение. Ще има музика, интересни и забавни инициативи, ще се запознаем с много хора от всички краища на света и ще се позабавляваме заедно с чаша питие и нашите гости.

Целта ни е да съберем 2000 лв., които ще бъдат изразходени за закупуване на материали за интериора и обзавеждане, както и за покриване на други текущи разходи в T.R.A.P.

С удоволствие ви съобщаваме за част от забавите, които сме приготвили за вторник, 26.09:

Търг с наддаване
Допринесете за ТРАП като продадете на търг различни ваши вещи, предмети или услуги – златни часовници и диамантени обици, стари джапанки, почистване на дворове от листа, серенада и фламенко танци под прозореца на щастливеца – всичко това може да превърнете в безценна подкрепа за Тротоара!

Да построим Бурж Халифа
Наши приятели от HPE строят невероятната сграда от най-модерни строителни материали – а именно алуминиеви кенчета от 330 мл. Заповядайте на партито, изпийте колкото се може повече и включете вашата тухла в построяването на Бурж Халифа!

Джем сешън
Включете се с музикално изпълнение или като публика на невероятните изпълнения на аматьори музиканти в подкрепа на най-якия младежки проект в София!

 Линк към събитието във Фейсбук

Очакваме ви!

Може да прочетете тази публикация и на: Английски

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2024 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube