Кои сме ние и защо искаме да разберете за нас?

Фондация Тротоара е независима организация, учредена в обществена полза, която е насочена изцяло към младите хора. Нашата цел е да създадем подходящи условия за творчество и изява на младите хора, като ги насърчим да изградят и развият своите културни, духовни, интелектуални и национални ценности, да усъвършенстват своите умения и да придобият нови. Искаме да ги мотивираме да бъдат активни, да се учат и да споделят, както и да ги подкрепим в тяхното личностно и професионално израстване като пълноправни членове на българското общество и света.

fa55c8bad0e242eb7986dc1135b50adb_xl

ИДЕЯТА

Идеята за Тротоара се роди преди няколко години на … тротоара. Мястото на срещата за младите души. Официалната регистрация бе извършена в края на Март 2014 година. Основателят е Деян Янков – музикален фен и китарист, пълен с енергия, творчество и вдъхновение.

МИСИЯТА

Мисията на Тротоара е да вдъхновява младите хора да вярват в себе си, да творят, да създават собствени ценности и цели в живота, да се израстват като личности и да бъдат активна стойностна част от обществото.

background-copy-22
sabitia-11

ВЯРВАМЕ

Ние вярваме, че младите хора трябва да бъдат насърчавани да развиват умения и таланти, да бъдат активна част от проекти и програми, дейности и инициативи. Работим в областта на музиката, изкуствата, литературата, екологията и образованието. Нашите усилия са насочени в създаването на подходяща среда за творчество и изява на младежите, и искаме да покажем как емоцията, енергията, страстта, вдъхновението и желанието за творчество могат да помогнат в израстването им като личности, да им помогнат да създадат собствени културни, национални, духовни и интелектуални ценности, в създаването на цели в живота и тяхното постигане.

Може да прочетете тази публикация и на: Английски

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2019 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube