ДИСКОМ ЕООД е регистрирана през 2003г. в Софийски градски съд с основен предмет на дейност – доставка на електрооборудване. Повече от шест години компанията, развива своята стопанска дейност в областта на електрооборудването.

Ники Транс 08 ЕООД е компания създадена през 2008г. в гр. София и се развива с динамични темпове до днес.
През годините компанията се е утвърдила в бранша на транспортните услуги и услугите със строителна механизация в гр. София и на територията на България.

Венков Инженеринг ООД работи активно в областта на строителството от 2005г. Фирмата разполага със собствена строителна техника, което й осигурява бързо и ефективно действие на малки и големи строителни обекти във всички аспекти на инфраструктурното строителство.

Оргахим АД – Русе е известна като една от най-големите и най-добре оборудвани химически компании в Югоизточна Европа, с дългогодишна история в производството на специализирани химикали и покрития, с модерни инсталации и значителни ресурси, използвани за разработването на нови продукти.

За периода от създаването ни до момента, ние неспирно се стремим да се развиваме и да усъвършенстваме българския пазар за строителни материали чрез вграждане опита на европейските и световни технологични лидери, заедно с водещите тенденции и ноухау в сферата.

Orpheus Media е компания фокусирана към създаване на уеб решения за вашия бизнес, използвайки най-добрите практики в съвременния дизайн и развитие. Предлагаме пълен набор от услуги, включително разработване на персонализирани социални мрежи, уеб портали, решения за електронна търговия, уеб приложения, дизайн, маркетинг и разработка на мобилни приложения.

Фирма “Сибис 98” ООД е създадена през 1998г в град София. Разполагаме със собствена производствена база и мострен офис, които се намират в кв. Суходол на ул. “Траян Танев” № 53.

Капитал Форт е мащабен проект с бизнес предназначение, намиращ се на ключова локация с интензивно развитие в гр. София – бул. Цариградско шосе 90, до метростанция “Цариградско шосе”.

За нас е удоволствие да Ви представим рекламна агенция Vox Design, част от групата на Vox Corporation Ltd. Фирмата ни се занимава с изработка, дизайн и печат на всякакви видове рекламни материали.

Offset and digital printing

Захранване Ком е компания с дългогодишна история на българския пазар, създадена от млади специалисти, дипломирани в области, свързани с електротехниката и електрониката.

Или Калейдоскоп на един малък човек.

На Тъмно” – най-голямата търговска мрежа за алтернативен начин на живот в България. Марката е създадена през 1994 г като наследник на поредица от музикални прояви под наслов”На Тъмно”, като от 2001 г е официално регистрирана в Патентно ведомство на България. Основател и създател на марката е Николай Тодоров – Ник.

„ИКИС СЛ” ООД е създадена през 1998 г. Вече повече от четиринадесет години се стремим да произвеждаме висококачествени продукти в сферата на интериорния дизайн и осветлението.

Визията на Shushon® е да върнем славата на природосъобразния вълнен чорап, реновиран и съживен за новите стандарти на живот. Поради това ние сме се специализирали в създаването на най-добрия вълнен продукт.

Ние сме Origin™ Bike Equipment. Ние сме професионалисти, които обичат колела и имаме опит в инженерството. Създаваме качествени части за колела, които са проектирани, произведени и тествани в България.

VeloBoost.Bg – голямо разнообразие от употребявани вилки, рамки, шокове и други компоненти на най-сериозните марки в бранша. Спестете големи суми и карайте най-доброто!

Remote Year създава вдъхновяващи общности от фрийлансъри, предприемачи и професионалисти за целогодишно пътешествие по работа, пътуване и живеене в 12 различни града по целия свят.

VMware виртуализира компютрите, от центъра за данни до облака за мобилни устройства, за да помогне на нашите клиенти да бъдат по-гъвкави, по-отзивчиви и печеливши.

Ние правим IT средите по-ефективни, по-продуктивни и по-сигурни, осигурявайки бързи и гъвкави решения за бързо променящата се конкурентна среда.

Мисията на 60K е да осигури обслужване, което надхвърля очакванията на нашите клиенти, техните клиенти и нашият персонал.

Опитните ни специалисти предлагат най-добрите уеб и мобилни решения. Те се стремят да поддържат 100% удовлетвореност на клиентите, създавайки по този начин трайна връзка с тях.

Движещата сила зад ScaleFocus е това, че предлагаме най-съвременни иновативни практики и гъвкав подход към клиента, подкрепени от задълбочени професионални знания и водещи в областта си професионалисти.

Компанията използва разнообразни канали и иноватитен подход за набиране на кандидати. Благодарение на висококвалифицирания екип от служители, Bulwork предлага услуги на най – високо ниво, оправдаващи доверието и очакванията както на клиентите, така и на кандидатите.

Отдаденост на успеха на всеки клиент.
Нововъведения, които са от значение за нашата компания и целия свят.
Доверие и лична отговорност във всички взаимоотношения.

Лидери. Пионери. Иноватори.
Ние доставяме пълни и революционни решения за най-големите брандове в света.

Ние сме една от най-големите специализирани фирми в България предлагащи компютърна, офис техника и сервиз за тях. Нашата мисия е да осигурим на клиентите професионален избор на качествени ИТ продукти и поддръжка, за да може те да са по-ефективни, по-доволни и по-щастливи в работа и живота си, чрез използване на компютърна техника.

Това, което прави Experian толкова уникална, е комбинацията от данни, анализ и технология.
С портфолио от над 900 продукта, създаваме условия за по-успешни бизнеси, за по-голяма свобода на потребителите и за по-добри обществени услуги.

“Вълнуваме се да сме част от фондация Тротоара. Чрез Тротоара, ние подкрепяме и помагаме на младите да посрещат предизвикателствата с по-голяма увереност.”

Екипа на Orpheus Media

orpheus-logo-large

Може да прочетете тази публикация и на: Английски

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2019 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube