fbpx

TRAP Rap & Dubstep for TRAP

TRAP Rap & Dubstep for TRAP / 20.05 Mixtape 5 / B-side

TRAP и Борислав Шукадаров организират първото събитие с модерен дъбстеп, трап и рап а и да не забравяаме: с ютюбъри, косплей и кауза 🙂 в София! От доста време Борислав е имал тази идея за концерт с електонна музика, но е нямал средствата да го реализира. Фондация “Тротоара” и TRAP правят тази негова мечта реалност. TRAP – Trotoara Room for Angry People е място за млади и големи, където могат да бъдат и изразяват себе си, да участват в работилници, да се научат на нещо ново.

TRAP Rap & Dubstep for TRAP ще се състои в клуб “Mixtape 5” на 20ти Май от 18:00 до 22:00 ч. Вратите се отварят в 17:30 за срещата със ютюбърите.

КАУЗА: ДА РЕЦИКЛИРАМЕ!
ВСЕКИ, който донесе 1кг пластмасови капачки от бутилки влиза БЕЗПЛАТНО!
Вход: 4 лв за всички под/на 18 г. и 8 лв за тези над 18 г.

НИНДЖА КОСПЛЕЙ
Ще има и косплей състезание, като темата е “НИНДЖА”. Най-добрите костюми получават награда!

ЮТЮБЪРИ от 17:30 ч.
Ютюбърите Стефан (MR.ZIGGY), Румен (RumbataBgGaming), Боби (Bobsun), Борис (Yotover) ще бъдат там и ще се видят със своите фенове, ще им дават аврографи, ще се снимат заедно и ще могат да си поговорят по различни теми.

Първият участник във фен срещата е Стефан Марков или по-познат като MR.ZIGGY. Той е на 16 години и често играе и стриймва на Fortnite. С него и другите участници ще може да се видите, снимате и поговорите от 17:30-18:10…иии още малко 🙂

Вторият участник във фен срещата е Rumen Borisov или (RumbataBgGaming). Той е на 16 години и е един от най-популярните български геймъри. Понякога стриймва на PUBG и Fortnite, качва топ 5 поредици, чете хейт коментари или explore-ва изоставени сгради с приятели.

Трети участник във фен срещата е Boris Yotov (YotOver). Той е на 16 години, стриймва на Fortnite, прави Tech ревюта, unboxing на компютърна периферия, геймплей на clash royale и много други.

За фондацията

Фондация „Тротоара“ е независима организация, учредена в обществена полза, която е насочена изцяло към младите хора. Нашата цел е да създадем подходящи условия за творчество и изява на младите хора, като ги насърчим да изградят и развият своите културни, духовни, интелектуални и национални ценности, да усъвършенстват своите умения и да придобият нови. Искаме да ги мотивираме да бъдат активни, да се учат и да споделят, както и да ги подкрепим в тяхното личностно и професионално израстване като пълноправни членове на българското общество и света. Затова създадохме T.R.A.P. – едно уникално място в София, където развитието никога не спира. Целта ни е там общуването, вдъхновението и творчеството в различни области  да се случва с пълна сила. Една от основните ни идеи е в T.R.A.P.  да се провеждат безплатни репетиции, срещи, кръжоци, работилници и други дейности с младежите. Без ограничение на пол, принадлежност и социален статус.

Повече информация за събитието може да намерите на ТУК

Може да прочетете тази публикация и на: Английски

Categories: Събития

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2024 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube