fbpx

Rhymove! – един чудесен празник с младежите от 97 СОУ, Атила & DJ Akasha, Roof Rhymez Studio и Лукан Червенков

Датата 12.05 ще остане като една от най-емоционалните за фондация Тротоара, след като концертът в 97-мо СУ “Братя Миладинови” премина с много щастие, усмивки, фенове и три невероятни изпълнения.

Първото, което грабна интереса на учениците беше лудото спускане по училищните стълби на Лукан Червенков, един от най-добрите в downhill-а. Трасето беше оградено, но зрителите можеха да наблюдават отблизо впечатляващите му умения.

Второто изпълнение беше на Христо Христов и Мартин Савов от Roof Rhymez Studio, които раздадоха енергията си за изпълнение, което завинаги ще остави следа в сърцата на учениците!

След тях се случи нещо изключително благодарение на ATILA & DJ AKASHA, които поеха щафетата и вдигнаха във въздуха всички представи за това как трябва да се прави рап и хип-хоп с подкрепата на младежите.

По време на концерта имаше изпълнения на ученици от 97-мо СУ “Братя Миладинови”, които включваха жонглиране, каране на унисайкъл, изпълнение на песен, специално създаден флашмоб от театралната група с ръководител Кристияна Бояджиева.

Събитието завърши с рап-работилница, която Roof Rhymez Studio и ATILA проведоха заедно! Те споделиха своя опит и умения за това как се правят бийтовете, музиката, как се пише текст, защо се пише и какво всъщност представлява рапа – една своеобразна форма на изкуство, музика и себеизразяване. В работилницата взеха участие над 50 ученици и младежи на възраст между 12 и 18 години.

Фондация Тротоара благодари на всички, замесени в това яко изживяване, както и за оказаната подкрепа от: Affirmative Action, Коста Атанасов, 97 СУ “Братя Миладинови”, Stagemasters, Dimo P.I.F., Veloboost, Shushon, Даниела Стоева, Николай Мутафчиев, Ивайло Андонов, Heltah Skeltah.

Благодарим на Мариан Велев и FotoAziTi за снимките от събитието:

Rhymove! - един чудесен празник с младежите от 97 СОУ, Атила & DJ Akasha, Roof Rhymez Studio и Лукан Червенков

Може да прочетете тази публикация и на: Английски

Запишете се, за да получавате новини и събития от Тротоара

ads
asdasd
© 2024 Фондация Тротоара. Всички права запазени.

ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ!

youtube